Dani Oțil e plin de bani. Câte milioane de euro a produs în pandemie cu restaurantul său

Dani Oțil e plin de bani. Câte milioane de euro a produs în pandemie cu restaurantul său
Restaurantul lui Dani Oțil, un real succes și în pandemie. Cât a produs în această perioadă?

Dani Oțil a reușit să iasă la liman chiar și în timpul pandemiei. Afacerea celebrului matinal de la Antena 1 merge de minune. Câte milioane de euro a reușit să producă în perioada crizei sanitare.

Restaurantul lui Dani Oțil, un succes și în pandemie. Cât a reușit să producă?

Pandemia nu i-a stricat deloc planurile și nu l-a făcut pe Dani Oțil să o ia de la capăt sau să-și pună afacerea pe stop la fel ca în cazul multora din domeniu care s-au confruntat cu asta.

Anul 2020 a fost unul marcat de pierderi pentru mulți oameni din lume din cauza contextului, dar se pare că pentru matinalul de la Antena situația a fost exact la polul opus. Prezentatorul de la Neatza a făcut o mică avere de pe urma restaurantului său din Capitală pe care nu-l deține de prea mulți ani.

Ba chiar vedeta și Damian Marian, asociatul său, au fost norocoșii unui profit frumușel. ”Deși bătaia de cap este mult mai mare, restaurantul, ca afacere, este mai interesantă. Iar de când am deschis, ne-am dat seama că a fost o alegere bună”,a povestit Dani Oțil pentru trendshrb.ro, citat de cancan.ro.

Conform sursei citate, în buzunarele moderatorului au intrat peste 15 milioane de lei, adică aproximativ 3 milioane de euro. Societatea „Grătar și Vorbe SRL” a avut în cursul anului trecut cifra de afaceri de 4.1 milioane de lei și un profit net de 671.000 de lei. Oțil și amicul său au avut în anul 2020 un număr mediu de 21 de angajați.

Detalii despre afacere

„Meat and meet”. Acesta este sloganul reper după care ne ghidăm în fiecare zi. Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați. Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate.

Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu. Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui. Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung. Respectăm mâncarea, precum și fiecare client ce ne trece pragul, de aceea am creat acest univers cu gusturi naturale, cu preparate făcute în casă, o atmosferă confortabilă și un serviciu personalizat, pentru oamenii ce caută experiențe culinare de cea mai bună calitate”
(Sursa: Descrierea de pe site-ul restaurantului)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI