Dani Oțil, derapaj intim în fața lui Răzvan Simion. Ce a putut să-i spună la Neatza

de: Bișinicu Andreea
11 05. 2021

Când ai o prietenie atât de sinceră și longevivă, care durează de mai bine de 30 de ani, îți poți permite orice cu interlocutorul tău. Indiferent de situație, amintiri sau glume, Dani Oțil și Răzvan Simion au demonstrat, de-a lungul decadelor, că sunt mai mult frați decât prieteni. Ce a putut să-i spună iubitul Gabrielei Prisăcariu colegului său de la Neatza.

Dani Oțil, derapaj intim în fața lui Răzvan Simion

Chiar dacă prezintă Neatza cu Răzvan și Dani de 13 ani, simpaticii prezentatori TV originari din Reșița se cunosc de pe vremea când erau copii. Au trecut, împreună, prin bucurii și necazuri și mereu au dovedit că prietenia adevărată este precum o piatră prețioasă, valoroasă dar extrem de rară.

Cum ar fi diminețile noastre fără dialogurile lor spumoase de la Neatza? Cu siguranță ar fi mai triste, de aceea vedetele nu se dezic și continuă să facă deliciul publicului, prin micile lor tachinări care au devenit, deja, legendare pe micul ecran. În ediția de marți, 11 mai, Răzvan și Dani au schimbat câteva replici referitoare la un subiect arzător: este sau nu bărbatul la 40 de ani cel mai atrăgător? Ei bine, cei doi au avut păreri diferite privind această ipoteză:

Dani Oțil: Am citit undeva că, statistic vorbind, bărbații la 40 de ani sunt cei mai fericiți, că au stabilitate financiară și na…

Răzvan Simion: Ce ai, Dănuțe, te încearcă criza vârstei de mijloc?

Dani Oțil: Nu, că am avut-o la 32 de ani!

Răzvan Simion: Și eu am avut-o la 35 de ani. Noi am fost precoci de mici. Hai, că vă mai povestesc eu despre viața mea.

Cum l-a dat de gol Dani Oțil pe Răzvan Simion la Neatza

Gluma e glumă, dar atunci când Dani Oțil a început să-l complimenteze pe prietenul său Răzvan, toate urechile au fost ațintite asupra lor. Nu este un secret pentru nimeni faptul că Răzvan Simion este unul dintre cei mai chipeși și curtați bărbați din showbiz, lucru pe care coprezentatorul său l-a scos, și de această dată, în evidență.

Dani l-a dat de gol pe Răzvan, în direct, și le-a dezvăluit admiratoarelor lui care este secretul siluetei sale. Domnișoarele au rămas mute, atunci când jumătatea șatenă a matinalului a glumit pe o temă indecentă:

Dani Oțil: Mamă, eu când mă uit în ochii tăi, ai sclipirea asta, Răzvane. Faci ceva acasă? Ai sală de forță? Ai masaj cu unt la interior? Ai o viață crazy, dar nu vrei să ne zici. Uite, ai pielea întinsă, arăți bine.

Răzvan Simion: Pâna la 40 de ani, înafară de motor, le-am făcut pe toate. Gata, îmi iau motor (a glumit el)!