Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru la Neatza, fără jenă. ”Te vede Dumnezeu”

Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru la Neatza, fără jenă. ”Te vede Dumnezeu”
Dani Oțil, replică răutăcioasă. Ce i-a spus Ramonei Olaru

Dani Oțil, derapaj la Neatza! Prezentatorul de televiziune nu s-a mai abținut și a făcut o glumă răutăcioasă la adresa colegei sale de la Antena 1, Ramona Olaru. Asistenta a reacționat imediat în momentul în care a auzit ce a avut de zis partenerul lui Răzvan Simion.

Dani Oțil, o nouă glumă la adresa Ramonei Olaru

Vedetele de la Neatza cu Răzvan și Dani au obișnuit telespectatorii cu tot felul de replici spumoase. Glumele pe care le fac sunt extrem de apreciate de către fanii de la Antena 1, iar de această dată Ramona Olaru a fost victima lui Dani Oțil!

Dani Oțil a asociat-o pe colega lui cu un manechin de croitorie, sugerând că Ramona Olaru ar fi neîndemânatică și nu ar avea talent deloc în bucătărie. Totuși, asistenta de la Neatza i-a oferit imediat replica și l-a invitat pe prezentator la ea acasă pentru a-i pune pe masă diferite bucate.

„Dani Oțil: Am revenit la Neatza cu manechinul neîndemânatic și mă refer la colega mea de platou.

Ramona Olaru: Te vede Dumnezeu.

Dani Oțil: Voiam să fac o glumă și să zic că sunteți la fel de neîndemânatice în bucătărie.

Ramona Olaru: Păi tu ai mâncat vreodată mâncare făcută de mine?

Dani Oțil: Nu am fost niciodată invitat. Ramona Olaru: Păi te invit!”, a fost discuția dintre cei doi.

Dani Oțil, replică acidă. Ce i-a reproșat unui coleg

Echipa de la Antena 1 a suferit câteva modificări, iar Florin Ristei s-a alăturat prezentatorilor Dani Oțil și Răzvan Simion, în timp ce Nicolai Tand a apărut în colțul destinat bucătarilor care prepară diferite delicii în emisiune. Totuși, celebrul chef a fost nevoit să îndure o replică răutăcioasă.

Dani Oțil i-a reproșat lui Nicolai Tand că folosește prea multă sare în momentul în care gătește, potrivit Impact.ro. Cheful a încercat să abordeze cu mult tact problema, păstrându-și calmul și întrebându-l pe matinal dacă a mâncat ceva mult prea sărat pregătit de el.

‘Ambulanțier știu că ai fost’

Totuși, Dani Oțil s-a ținut de glume și nu s-a putut abține să nu îi aplice și lui Nicolai Tand o replică destul de acidă. Celebrul prezentator de televiziune este cunoscut pentru naturalețea sa și pentru faptul că este extrem de direct, așa că și-a surprins fanii și de această dată prin ce i-a zis celebrului chef:

„N-am știut că ai lucrat în Franța la sărărițele de drumuri… Ambulanțier știu că ai fost.”, i-a zis Dani Oțil.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI