04 mai 2021 | 10:54

Dani Oțil a jignit-o grav pe Ramona Olaru la Neatza. Colegii lui, uluiți și ei de ce a putut scoate matinalul pe gură

Monden
Dani Oțil a jignit-o grav pe Ramona Olaru la Neatza. Colegii lui, uluiți și ei de ce a putut scoate matinalul pe gură
Cum a jignit-o Dani Otil pe Ramona Olaru

După o discuție cu Ruxandra Luca despre diversificarea mâncării copiilor, Dani Oțil a făcut o mărturisire din copilăria sa, dar și-a uimit și colegii de platou cu o ”proiecție” despre viitorul copilului său.

Dani Oțil a jignit-o grav pe Ramona Olaru la Neatza

Dani Oțil va deveni în curând tată de băiat, însă deja știe ce nu va avea voie să facă acesta la adolescență. Dani Oțil nu vrea ca copilul să se apuce de fumat la vârsta de 16 ani, dar nici să nu-i vină acasă cu ”fete precum Ramona Olaru” sau cu ”tatuate”.

Mai întâi Dani Oțil a povestit un episod sensibil din copilăria sa.

”Apropo de diversificare, ai mei se simt și acum foarte prost, pentru că am fost lăsat la o vecină și toți își aduceau aminte de mine într-o anumită formă. Tot timpul eram în geamul doamnei cum sunt fetele de la Amsterdam. Stăteam cu mucii la nas și cu biscuitele în mână și plângeam. Vecina aceea statea cate 3-4 ore la coada la ceva. Vă dați seama, aveam acces la aragaz, la orice”, a mărturisit Dani Oțil după materialul cu diversificarea alimentației la copii.

Tot Dani Oțil a spus și ce anume nu va avea voie să facă sub nicio formă fiul său, când va ajunge la vârsta de 16 ani.

”Nici copilul meu nu va mânca broccoli pentru că eu nu îl suport. Arată ciudat, miroase ciudat. O să îl las totuși pe el sa aleagă. În al doilea rând, nu sunt pregatit. Am destule sfaturi, că d-aia am internet. Să vezi ce șuturi își ia dacă fumează la 16 ani. Sau să-mi vină cu vreo Ramona acasă sau cu vreo tatuată. Îl șutez de nu se vede”, a zis Dani în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru, peripeții în vacanța din Dubai

De Paște, Dani Oțil a petrecut o scurtă vacanță alături de iubita sa, Gabriela Prisăcariu, în Dubai. Tot în Dubai a fost plecate și colegele sale de platou, Ramona Olaru, dar și Bianca. Despre Ramona Olaru, Dani a ținut să facă o dezvăluire inedită despre ce a pățit frumoasa blondină într-un mall din Dubai.

”Singurul om care a fost rugat să pună ceva pe el într-un mall din Dubai. S-a dus și și-a cumparat un trening ca să se îmbrace. Ei nu se uită la Neatza”, a zis azi Dani despre Ramona Olaru.

De altfel, Ramona Olaru a povestit și ea pe Instagram un episod neplăcut, petrecut pe când se afla la plajă. Ea a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când un grup de persoane a ironizat-o la piscina hotelului la care s-a cazat.

”Ce e greșit să crezi că atunci când pleci în altă țară te relaxezi, că nu te cunoaște nimeni. Numai în Dubai strigă lumea după tine: Roxana, cum mai e vremea? Ramona, în primul rând. În al doilea rând, nu te aud, nu pentru că sunt fițoasă, ci pentru că nu se vorbește așa.”, a povestit Ramona Olaru, enervată la culme, pe contul ei de Instagram.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro