Dani Oțil a jignit-o grav pe Ramona Olaru la Neatza. Colegii lui, uluiți și ei de ce a putut scoate matinalul pe gură

Dani Oțil a jignit-o grav pe Ramona Olaru la Neatza. Colegii lui, uluiți și ei de ce a putut scoate matinalul pe gură
Cum a jignit-o Dani Otil pe Ramona Olaru

După o discuție cu Ruxandra Luca despre diversificarea mâncării copiilor, Dani Oțil a făcut o mărturisire din copilăria sa, dar și-a uimit și colegii de platou cu o ”proiecție” despre viitorul copilului său.

Dani Oțil a jignit-o grav pe Ramona Olaru la Neatza

Dani Oțil va deveni în curând tată de băiat, însă deja știe ce nu va avea voie să facă acesta la adolescență. Dani Oțil nu vrea ca copilul să se apuce de fumat la vârsta de 16 ani, dar nici să nu-i vină acasă cu ”fete precum Ramona Olaru” sau cu ”tatuate”.

Mai întâi Dani Oțil a povestit un episod sensibil din copilăria sa.

”Apropo de diversificare, ai mei se simt și acum foarte prost, pentru că am fost lăsat la o vecină și toți își aduceau aminte de mine într-o anumită formă. Tot timpul eram în geamul doamnei cum sunt fetele de la Amsterdam. Stăteam cu mucii la nas și cu biscuitele în mână și plângeam. Vecina aceea statea cate 3-4 ore la coada la ceva. Vă dați seama, aveam acces la aragaz, la orice”, a mărturisit Dani Oțil după materialul cu diversificarea alimentației la copii.

Tot Dani Oțil a spus și ce anume nu va avea voie să facă sub nicio formă fiul său, când va ajunge la vârsta de 16 ani.

”Nici copilul meu nu va mânca broccoli pentru că eu nu îl suport. Arată ciudat, miroase ciudat. O să îl las totuși pe el sa aleagă. În al doilea rând, nu sunt pregatit. Am destule sfaturi, că d-aia am internet. Să vezi ce șuturi își ia dacă fumează la 16 ani. Sau să-mi vină cu vreo Ramona acasă sau cu vreo tatuată. Îl șutez de nu se vede”, a zis Dani în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru, peripeții în vacanța din Dubai

De Paște, Dani Oțil a petrecut o scurtă vacanță alături de iubita sa, Gabriela Prisăcariu, în Dubai. Tot în Dubai a fost plecate și colegele sale de platou, Ramona Olaru, dar și Bianca. Despre Ramona Olaru, Dani a ținut să facă o dezvăluire inedită despre ce a pățit frumoasa blondină într-un mall din Dubai.

”Singurul om care a fost rugat să pună ceva pe el într-un mall din Dubai. S-a dus și și-a cumparat un trening ca să se îmbrace. Ei nu se uită la Neatza”, a zis azi Dani despre Ramona Olaru.

De altfel, Ramona Olaru a povestit și ea pe Instagram un episod neplăcut, petrecut pe când se afla la plajă. Ea a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când un grup de persoane a ironizat-o la piscina hotelului la care s-a cazat.

”Ce e greșit să crezi că atunci când pleci în altă țară te relaxezi, că nu te cunoaște nimeni. Numai în Dubai strigă lumea după tine: Roxana, cum mai e vremea? Ramona, în primul rând. În al doilea rând, nu te aud, nu pentru că sunt fițoasă, ci pentru că nu se vorbește așa.”, a povestit Ramona Olaru, enervată la culme, pe contul ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI