Dani Mocanu, veste de ultimă oră. A aflat ce au decis procurorii

de: Avramescu Elena
08 08. 2020

Procurorii au luat o decizie cu privire la dosarul în care Dani Mocanu a fost acuzat. ”Regele Vizualizărilor”, așa cum a fost numit Dani Mocanu, este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România.

Dani Mocanu, veste de ultimă oră

Dani Mocanu este extrem de activ pe rețelele de socializare, având o relație strânsă cu fanii, iar recent a făcut un anunț important, având legătură cu dosarul în care a fost acuzat. Acesta a spus că dosarul care avea legătură cu anumite fapte ilegale (precum proxenetism, spălare de bani și constituirea unui grup infracțional) a fost trimis înapoi la parchet, însemnând că procurorii vor reface toate procedurile. Dani Mocanu le-a spus fanilor pe Facebook că se va face dreptate în cele din urmă.

”MULTUMESC LUI DUMNEZEU PENTRU FAPTUL CA ÎMI ARATĂ A MIA OARĂ CA MA IUBEȘTE PE MINE ȘI PE FAMILIA MEA. AZI DOSARUL IN CARE ERAM ACUZAT DE PROXENETISM , SPĂLARE DE BANI ȘI CONSTITUIREA UNUI GRUP INFRACȚIONAL A FOST DAT ÎNAPOI LA PARCHET PENTRU REFACEREA URMĂRIRII PENALE. UN PAS URIAȘ SPRE DREPTATE !!! DOAMNE AJUTA TUTUROR ❤️”, a scris Dani Mocanu pe o pagină de socializare.

Dani Mocanu, veste de ultimă oră

Dani Mocanu a aflat ce au decis procurorii

După cum era de așteptat, urmăritorii lui au sărit să-l felicite pentru vestea bună dată de artist, lăsând comentarii la postarea acestuia:

„Felicitari si mult succes”, „Felicitări sa ne trăiești! Sanatate la toata familia ta ?❤?”, „Dumnezeu este cu tine in spatele tau si sa nu ai frică și fi tu cum erai pana acum dani, frate nostru rege”, „Cineva acolo sus te iubește! Doamne ajută!?”, „Felicitari si mult suceess in continuare!!!”, „Mult noroc și doamne ajuta sa scapi din toate prostile astea false, Doamne ajuta, ai încredere în Dumnezeu!!!”, „Doamne ajută si multă sănătate. Te pup Danuțule :-*” sunt doar câteva dintre comentariile primite de artist.