Dani Mocanu, mesaj plin de tupeu pentru Marcel Vela. Ce îi cere: ”A trimis pe capul meu niște amatori”

De ce vrea Dani Mocanu să se întâlnească cu Marcel Vela

Videoclipul în care apare un leu rănit nu a rămas fără repercursiuni. După ce internauţii au cerut autorităţilor să ia măsuri, Dani Mocanu a transmis un mesaj plin de tupeu pentru Marcel Vela. Iată ce îi cere manelistul Ministrului Afacerilor Interne.

Ce vrea Dani Mocanu de la Marcel Vela

Poliţiştii au făcut miercuri percheziţii la locuinţa lui Dani Mocanu, în al cărui videoclip a apărut un leu rănit, precum şi la alte două adrese din Argeş şi Ilfov, în cadrul unui dosar penal privind protecţia animalelor. Se pare că cererea făcută de internauţi a avut succes, spre disperarea cântăreţului de manele.

„Bună dimineaţa tuturor! Mascaţii au venit în căutarea leului … şi da … chiar m-au găsit acasă. Din păcate în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile şi ne supunem. Dar unde e leul?”, a scris acesta, pe pagina sa de Facebook.

Supărat de cele întâmplate, Dani Mocanu i-a transmis un mesaj plin de tupeu lui Marcel Vela, prin intermediul emisiunii “Acces Direct”. Mai exact, manelistul vrea o întâlnire cu Ministrul de la MAI pentru că nu doreşte să se justifice “în faţa amatorilor.

”Eu am ales să nu mai comunic. Dar acum sunt în fața voastră ca să clarific ceva. Anumite televiziuni incită oamenii din capul țării asupra mea și a familiei mele. Leul a fost un actor pentru mine în acel videoclip. Eu nu iau în râs pe nimeni, doar că domnul Vela a trimis pe capul meu niște amatori. Eu sunt numărul unu și vreau să stau de vorbă cu numărul unu din MAI.

Eu nu dau nicio declarație în fața acestor procurori amatori. Doar domnul Vela sau domnul procuror general al României pot obține o declarație de la mine. Unde există dovadă concretă că eu am maltratat acel leu? Eu l-am pupat, m-am jucat cu el. Era vesel, s-a pus cu lăbuțele în sus. Rănile acelea trebuie să le descopere poliția dacă există sau nu, eu vă spun că era un machiaj profesional. A fost un actor”, a spus Dani Mocanu în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Dani Mocanu, scene incredibile cu un leu rănit şi vizibil slăbit

Videoclipul în care apare un leu plin de răni, dar şi vizibil slăbit, a stârnit controverse în mediul online. Conform internauţilor, acest gen de comportament faţă de animale nu trebuie, sub nicio formă, agreat. De cealaltă parte, Dani Mocanu spune că felina a fost tratată “ca un bebeluş” şi că i s-a oferit tot confortul.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Verificările efectuate de poliţişti până în prezent au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea şi audierea tuturor persoanelor implicate, precum şi verificarea asigurării condiţiilor de asistenţă medicală, îngrijire şi adăpost pentru animalul din filmare”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI