Dani Mocanu, cu poliția la ușă miercuri dimineața. Ce căutau frenetic în casa lui

Dani Mocanu s-a trezit cu poliția la ușă în această dimineață.

Dani Mocanu s-a trezit cu poliția la ușă în cursul zilei de miercuri, 25 noiembrie. În căutarea a ce erau oamenii legii? Locuința celebrului manelist a fost asaltată de polițtiști pentru a putea identifica vinovatul în scandalul momentului.

Dani Mocanu, cu poliția la ușă în această dimineață. Ce căutau oamenii legii?

Celebul manelist s-a trezit cu poliția la ușă la primele ore ale dimineții. Oamenii legii au efectuat percheziții în locuința artistului. Aceștia au intervenit după ce mai multe persoane au sesizat starea în care se afla leul pe care l-a avut artistul în ultimul videoclip. Amintim că animalul era grav rănit în zona capului și la una dintre membrele superioare. Oamenii legii au descins la trei adrese din Argeș și Ilfov, printre care și la locuința lui Dani Mocanu, persoana care s-a ocupat de filmarea videoclipului în care apare leul rănit. De asemenea, căutările au mai avut loc și la sediul unui studio din Ilfov. Reacțiile în urma clipului au fost un lanț de critici asupra nepăsării vedetei, internauții fiind indignați de starea în care se afla animalul sălbatic. Polițiștii din Argeș au transmis deschiderea unui dosar penal dupa ce imaginile au devenit virale. În dosar se efectuează verificări cu privire la rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor, dar și în legătură cu condiții de deținere a leului rănit. Manelistul a transmis ulterior că animalul sălbatic a fost tratat „ca un bebeluș”, iar ranile surveneau unui „machiaj profesional” extrem de realist care i-a inflamat fără rost pe români.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”
IPJ Argeș

Colega de videoclipuri îi ia apărarea

„S-a făcut un mare tam-tam, s-a făcut o petiție online, autoritățile au intervenit în legătură cu leul… oameni buni, în primul rând nu cred că este posibil să aduci un leu la un videoclip în mod ilegal.  Sunt absolut sigură că leul a fost adus acolo pe contract, nu este răspunzător nimeni din videoclip pentru starea de sănătate a leului sau de modul cum arăta. La grădina zoologică rag de dimineața până seara și nimeni nu îi întreabă de ce rag. Nu știu cu ce a greșit, dar situația stă în felul următor: Nu înțeleg de ce lumea s-a alarmat și s-a înhăitat să facă dreptate în cazul Dani Mocanu. De ce?!”
Emily Burghelea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI