05 dec. 2020 | 08:00

Dana Rogoz a plecat din România doar cu fiica ei: „Vlad a plâns în hohote la despărțire”

Monden
Dana Rogoz a plecat din România doar cu fiica ei:
Dana Rogoz a plecat cu fiica de 7 luni în Slovacia, la filmari

Dana Rogoz a plecat din România doar cu fiica ei, iar fiul ei, Vlad, a rămas acasă plângând în hohote la despărțire. Dana Rogoz și-a anunțat fanii pe rețeaua de socializare că va fi plecată din țară o perioadă, alături de fetița ei, Lia. De ce a recurs la asta actrița, vedeți în rândurile de mai jos.

Dana Rogoz a plecat în Slovacia pentru a juca într-un film. De ce și-a luat cu ea blenderul

Dana Rogoz a părăsit România, alături de fiica ei, lăsându-și fiul mai mare în lacrimi. Fiica Danei Rogoz are doar șapte luni, iar actița a plecat din România după ce a primit un rol înt-un lungmetraj străin care se filmează în Slovacia.

Actrița Dana Rogoz și fetița ei, au pornit vineri către Slovacia, însă nu la plimbare, cum ar fi crezut fanii ei, ci la muncă. Dana Rogoz a primit un rol principal într-un lungmetraj care se filmează în străinătate și, pentru că micuța Lia nu are decât 7 luni, iar actrița o alăptează, a fost nevoită să o ia cu ea în Solvacia.

Soțul Danei Rogoz a rămas acasă cu fiul lor, Vlad

Soțul Danei Rogoz este regizorul Radu Dragomir și a rămas acasă împreună cu băiețelul lor, Vlad, care a fost foarte trist la despărțirea de mama și surioara lui mai mică.

Plecăm în Slovacia. După foarte multe amânări, din februarie și până acum, într-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj străîn, în care joc unul dintre rolurile principale. Și pentru că încă o alăptez pe Lia, am ales să călătorim împreună. 

Dana Rogoz va reveni în țară până de Crăciun

Suntem doar noi două, băieții au rămas acasă, și sper să ne fie bine în această aventură și să ne întoarcem sănătoase înainte de Crăciun acasă. Noi nu am mai călătorit deloc anul acesta, nici cu avionul, nici cu mașina în afară țării, încercând să rămânem în siguranță.

Așadar, e un pas uriaș pentru noi. Sper că am luat tot ce trebuie pentru prima călătorie in afară țării cu ea: pompă, blender, sterilizator… nu vreți să știți, toată casă!

Dana Rogoz speră să îi poată povesti fiicei ei lucruri frumoase din această aventură

Îmi doresc să avem parte de o experiență frumoasă, despre care să ii pot povești cu bucurie Liei, peste ani. Și că să fie și mai grea plecarea, Vlad a plâns in hohote la despărțire… offf! Să ne țineți pumnii!”, a anunțat Dana Rogoz pe rețeaua de socializare.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro