Dana Roba, îndrăgostită din nou. Imaginea cu care a surprins pe toată lumea

de: Mariana Olteanu
07 08. 2023

După clipele de coșmar prin care a trecut, Dana Roba începe să se bucure din nou de viață. După ce a fost la un pas de moarte, cunoscutul makeup artist începe să-și revină atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

Dana Roba iubește din nou

Timp de mai mulți ani, Dana Roba a stat alături de cel care era cât pe ce să-i devină călău. Este vorba de Daniel Balaciu, alături de care are doi copii. Recent, bruneta a trăit un adevărat coșmar alături de acesta. Daniel Balaciu i-a aplicat mai multe lovituri de ciocan, care erau cât pe ce să-i fie fatale. Astfel că, makeup artistul a ajuns la spital în stare gravă.

Din fericire, medicii au reușit să-i salveze viața și să o pună pe piciare. În prezent, makeup artista încearcă să se recupereze. Recent, aceasta a postat un o fotografie pe Instagram, care le-a atras atenția urmăritorilor săi.

Te-ar putea interesa și: Detalii îngrozitoare despre soţul Danei Roba. Telefonul pe care l-a dat când a realizat ce a făcut: „Aştept să moară”

”Am dreptul la viața ca oricare alta femeie”

Bruneta a postat o poză alături de un bărbat, care, potrivit artistei i-a fost alături în clipele mai grele. Prin intermediul acestui mesaj, makeup artista dă de înțeles că vrea să trăiască o viață normală, alături de un partener demn.

”Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru ca își dorește sa ma viziteze la spital cu un buchet de flori.

A fost sigur ca voi murii, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. Când am ieșit din coma a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut. Cele care m-ați judecat, nu mă îngropati de vie, am dreptul la viața ca oricare alta femeie.”, a transmis Dana Roba pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Suma uriașă pe care Dana Roba i-o cere în instanță soțului care a măcelărit-o cu ciocanul: ”Nu-l iert, am fost la un pas de cazul Elodia!” EXCLUSIV

Bruneta răsfățată de noul său iubit

Însă, acesta nu este singurul lucru care le-a atras atenția urmăritorilor. Se pare că, Beni îi oferă și cele mai frumoase cadouri. Recent, Dana Roba a primit un buchet imens de trandafiri roșii. Makeup artistul a împărtășit momentul cu urmăritorii ei.

Alături de poză, bruneta a scris și un mesaj prin care a dat de înțeles că, într-adevăr, noul ei iubit i-a făcut frumoasă surpriză. „Iubire”, a scris Dana Roba în dreptul imaginii postate în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Răsturnare de situație în cazul Daniel Balaciu. Soțul Danei Roba a pledat nevinovat, după ce a mutilat-o pe vedetă: ”Mi-a fost frică”