05 mai 2021 | 20:24

Dana Nălbaru revine în muzică?! Surpriza pregătită de foștii membri Hi-Q (exclusiv)

Monden
Dana Nălbaru revine în muzică?! Surpriza pregătită de foștii membri Hi-Q (exclusiv)
Dana Nălbaru revine în muzică! Surpriza pregătită de foștii membri Hi-Q (exclusiv)

Dana Nălbaru a fost una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi pe când activa în trupa HI-Q, alături de Mihai Sturzu și Florin Groza. Deși cei trei au avut un succes imens la începutul anilor 2000, trupa s-a destrămat în cele din urmă și aceștia s-au reprofilat, dar încă mai există o speranță pentru fani!

Surpriză imensă pentru fani. Dana Nălbaru revine în muzică?

Încă de când soliștii au decis să meargă pe un drum separat, fanii au sperat că poate, poate, va mai exista o colaborare în viitor. Se pare că niciodată nu trebuie să spunem niciodată, căci Mihai Sturzu, ce lucrează acum ca și pilot, a dezvăluit că i-ar surâde să se reîntoarcă la muzică alături de Dana Nălbaru și Florin Grozea.

Încă de la destrămarea trupei HI-Q, Dana Nălbaru a renunțat la viața de artist și și-a dedicat tot timpul familiei. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dragoș Bucur, cei doi având împreună trei copii, dintre care o fetiță adoptată. Între timp, Mihai Sturzu a ajuns ca deputat în Parlamentul României, dar a renunțat între timp la politică și momentan lucrează ca și pilot, însă nu spune nu unei colaborări viitoare cu îndrăgita artistă și Florin Grozea.

”Îţi dai seama că HI-Q pentru mine a fost mai mult de jumătate din viaţa mea de om, pe această planetă. Este lucrul de care sunt mândru până în acest moment, în afară de copii. Sunt nişte amintiri destul de frumoase şi oamenii în continuare ne spun că ne ascultă muzica, asta fiind pentru mine cea mai mare laudă. Am rămas prieteni şi ne mai întâlnim, nu ştiu. Niciodată să nu zici nu”, a dezvăluit el pentru Impact.

Vestea pe care o aștepta toată lumea. Ce s-a aflat despre Dana Nălbaru și cariera ei în muzică

De asemenea, Mihai Sturzu a dezvăluit că încă păstrează legătura cu foștii lui colegi de trupă. Acesta a recunoscut că ar face o colaborare pentru o piesă ca în vremurile bune, deci pentru fani mai există o speranță. Dana Nălbaru a fost una dintre cele mai îndrăgite soliste, deci cu siguranță ar avea parte de mult succes dacă s-ar întoarce la cariera ei din muzică.

“Cu Florin mă înțeleg foarte bine, este unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi am. Aș face o colaborare cu el și cu Dana Nălbaru. Toți trei să fim ca în vremurile bune, îmi este dor de acele perioade. Îmi este dor de muzică, de tot ceea ce a însemnat perioada HI-Q. Ideal ar fi să câștigăm din muzică cât să ne permitem să mergem la concerte cu avionul personal”, a adăugat acesta.

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro