Dana Budeanu, vehementă cu meniul de Paşte. Ce ar trebui să consume româncele neapărat: „Ce înseamnă cretinismul ăsta?”

de: Andreea Vînătoru
31 03. 2024

Dana Budeanu nu s-a putut abține nici în Postul Paștelui! Vedeta le-a ironizat pe româncele care nu consumă drob şi friptură de miel la masa de Paște, ci preferă să mănânce produse vegane. Creatoarea de modă a făcut comentarii ironice pe seama acestui subiect!

Dana Budeanu le-a pus la punct pe femeile care mănâncă vegan de Paște

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale vedete din lumea showbiz-ului și spune mereu lucrurilor pe nume! Ea nu se poate abține de la comentarii dacă are un subiect interesant. Așa se face că, recent, creatoarea de modă și-a exprimat părerea cu privire la femeile care optează pentru un stil de viață vegan și pe care şi-l etalează chiar și de sărbătorile pascale.

În vreme ce unele gospodinele se străduiesc să prepare mâncăruri delicioase pentru masa de Paște, există și o categorie de persoane care resping vehement ideea de a consuma bucate tradiționale românești. În schimb, preferă să mănânce tot felul de gustări vegane, pentru a evitat total consumul de carne sau alte produse care se obțin de la animale.

Ironii la adresa româncelor care sunt vegane

Dana Budeanu a făcut comentarii ironice pe seama româncelor care sunt vegane și nu consumă preparate din miel la masa de Paște. Aceasta le-a întrebat dacă nu cumva au o rețetă de miel vegan.

„Vine Paștele acum, se pregătesc astea, au o rețetă de miel vegan, din ce? Din ciorapi pisați? Din ce faceți miel vegan? Știi ce se întâmplă „zici că e carne, plant based”. Ok, din ce este? Din plastic pisat sau din ce este? Cum arată? Din ce e făcut? Ce înseamnă cretinismul ăsta? Din ce faci drob? „Dar nu trebuie să mănâncă neapărat drob”, dar voi ce mâncați, nebunelor, de Paște? Soia? Tofu cu avocado?”, a spus Dana Budeanu, într-un clip postat pe canalul ei de Youtube.

Vezi și: Dana Budeanu, mesaj tranșant după anunțul lui Kate Middleton: „Vedeți că mergeți cu șobolanii pe străzi”

Le-a criticat și pe cele care nu gătesc de Paște

Cunoscuta creatoare de modă vorbea în trecut și despre femeile care preferă să nu gătească de Paște.

„Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin! Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună. Pentru ce este criza asta de Paște? De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște”, povestea ea pe Facebook.