Dana Budeanu și valul Omicron din Franța: „Sunteți pozitivi? La birou! Ăsta e tratamentul, la revedere” VIDEO

de: Bișinicu Andreea
06 01. 2022

Dana Budeanu dă o nouă lovitură. Controversata creatoare de modă și-a exprimat părerea în legătură cu panica generală creată în România, după apariția noii tulpini Omicron. Designerul se află, momentan, în Franța, acolo unde cazurile de Omicron ar fi explodat, în ultima perioadă. Ce spune vedeta.

Dana Budeanu nu are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai controversate vedete din România. Notorietatea ei a crescut fabulos începând cu toamna anului 2019, când a creat Verdictul Politic și a continuat verdictul vestimentar în mediul online, precum și celebra rubrică dedicată amețitelor și mafioților.

Fiind una dintre cele mai vocale prezențe din showbizul românesc și o vedetă poziționată împotriva vaccinării anti-COVID, Dana Budeanu a vorbit la Antena 3, în cadrul emisiunii Subiectiv, despre panica instaurată în sufletele românilor, în legătură cu varianta Omicron a coronavirusului.

„Eu sunt în mijlocul Omicronului acum. Sunt înconjurată de sute de mii de infectați. Nu mi-a fost frică, am ieșit din casă. Că eu sunt această călătoare fără certificat. Dar când am nevoie, îmi fac un test.

Aici nu este nicio panică. Se testează în primul rând în farmacii. În secunda în care eșți pozitiv, farmacistul ti-a dat o pastilă și ai plecat acasă. La începutul acestui val Omicron nu se mai impune izolarea.”, a declarat Dana Budeanu, la Antena 3.

„Eu sunt în Franța acum. Aici nu se vorbește despre acest val!”

Dana Budeanu a intrat prin legătură telefonică, în direct, la Antena 3, unde a vorbit despre situația din Franța. Aflată în prezent pe meleagurile franceze, designerul călătorește fără certificat verde, nefiind vaccinată.

Mai mult de atât, Dana Budeanu susține că francezii nu ar fi alarmați de noul val de coronavirus. Mai mult de atât, nici nu s-ar vorbi despre acest lucru pe străzi, iar cetățenii merg la serviciu fără probleme.

„Nu te trimite nimeni acasă să stai încuiat. De ce? Pentru că în secundă în care tu ești depistat pozitiv, trebuie să te duci să te izolezi și se închide țară, pentru că sunt atât de mulți. E ca și cum noi toți am răcit și nu mai vine nimeni la serviciu.

Ei au luat decizia imediat. Și atunci au inventat, au zis de la zece zile, la cinci, după care la trei. După care au zis ‘știți ce, sunteți pozitivi? La birou! Ăsta e tratamentul, la revedere’.

Eu vă spun adevărul de aici de unde sunt eu. Eu sunt în Franța acum. Aici nu se vorbește despre acest val. Este penibil să vorbești aici, pentru că este considerată efectiv o răceală. Nu există simptome, nimeni nu are.”, a completat creatoarea de modă, potrivit sursei citate.

Dana Budeanu este una dintre persoanele publice din România care s-a opus vehement vaccinării împotriva coronavirusului.