Dana Budeanu și-a plâns supărarea, în direct la TV: „Este o crimă. Cine plătește pentru asta?”

Dana Budeanu, acuzații grave la adresa autorităților Sursă foto: Antena3.ro

Creatoarea de modă, Dana Budeanu, face acuzații grave la adresa autorităților din România. Aceasta s-a arătat extrem de revoltată de lucrurile care s-au petrecut în țara noastră pe perioada pandemiei, dar în special, de modul în care au fost afectați copii. Luând exemplele altor țări, dana Budeanu nu găsește nicio explicație pentru anumite restricții impuse de autorități.

Care este cea mai devastatoare restricție

Din toate regulile și restricțiile care au fost impuse, Dana Budeanu consideră că cea mai rea este limitarea accesului elevilor la Educație prin impunerea școlii online, o metodă care în alte țări a fost folosită doar în cazuri de forță majoră, precum starea de urgență.

Creatoarea de modă critică în termeni duri decizia luată de autorități, afirmând că această limitare a învățământului este asemenea unei crime.

„De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime. A întrerupe procesul educațional definitiv un an.

Nu s-a făcut școală o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta?
Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie?

Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România?”, a afirmat îndrăgita creatoare.

Mai mult, aceasta trage un semnal de alarmă cu privire la o posibilă nouă închidere a școlilor pe care autoritățile ar pregăti-o.

“Nu avem un nume. Există un om care a zis asta. Care este peste prim-ministru. Cine hotărăște? Cine este peste prim-ministru? Ăștia pregătesc o vrăjeală că să închidă iar școlile”, a afirmat vedeta, la Antena3.

Dana Budeanu, despre lipsa funcțiilor de conducere din Poliție

În cadrul intervenției sale în emisiunea “Sinteza Zilei”, Dana Budeanu a comentat despre situația în care un bărbat din Onești, care a ucis două persoane, a întrebat “Cine este șeful Poliției în România? Avem așa ceva?”.

Din păcate, creatoarea de modă a subliniat încă o data lipsa angajaților din funcțiile de conducere extrem de importante pentru societate. O explicație pentru aceste lipsuri este neînțelegerea la nivel politic.

“În România este foarte important să știu cine este șeful poliției, e probabil cineva interimar de șase luni.
Este țara în care știrile despre poliție sunt: „-am prins pe unii că beau în centrul vechi’, despre asta se discută în România. Cine e șeful poliției? Nimeni! Acesta este răspunsul la problema care se întâmplă.

Acțiunea se petrece în Onești și este singurul lucru de acest gen care s-a întâmplat în ultimii 30 de ani acolo, deci în Onești a sunat unul la Miliție, nu unul care era într-o metropolă în care lucrurile să funcționeze. Nu avem un șef al poliției, eu ca cetățean citesc foarte mult, mult prea mult.

Nu avem un șef al Poliției, nu au mai avut timp și de asta, au făcut guvernul, dar aici nu s-a mai găsit timp. Pe lânga că nu avem un șef al poliției, sunt ‘n’ posturi de conducere în Poliție unde nu s-au mai organizat concursuri că nu s-au înțeles în coaliție”, a afirmat Dana Budeanu, potrivit Antena3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI