Dana Budeanu, reacție fără precedent la adresa PNL: ‘Se bat cu rujuri, ăștia au îngropat țara’

Dana Budeanu, reacție fără precedent la adresa PNL: ‘Se bat cu rujuri, ăștia au îngropat țara’
Dana Budeanu se dezlănțuie împotriva PNL

După o lună și jumătate de guvern interimar, conform unor surse din interiorul partidului, Florin Cîțu ar fi fost de acord cu nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de prim-ministru din partea PNL. Despre actuala situație de criză, dar și despre reticența liderului PNL de a-l nominaliza pe generalul în rezervă ca prim-ministru, a vorbit și Dana Budeanu. În intervenția sa, creatoarea de modă s-a dezlănțuit împotriva liberarilor și împotriva lui Florin Cîțu.

S-a votat nominalizarea premierului în ședința BEX a PNL

Astăzi într-o ședință de urgență s-a întrunit BEX-ul PNL și, conform unor surse din interiorul partidului, Florin Cîțu a fost înduplecat să accepte nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier. La mai bine de o lună și jumătate de criză membrii PNL au reușit să-l convingă pe Florin Cîțu să detensioneze negocierile cu PSD, singura condiție a social-democraților fiind ca PNL să nominalizeze o cu totul altă persoană decât Florin Cîțu.

Ședința BEx s-a încheiat în jurul orei 14:00, și conform acelorași surse, Nicolae Ciucă a fost votat în unanimitate, urmând ca de la ora 16, PSD și PNL să se întâlnească din nou și să discute programul de guvernare, de data asta negocierile fiind duse, din partea PNL, de către Nicolae Ciucă.

Dana Budeanu se dezlănțuie împotriva PNL

Criza politică în care s-a aflat România în această lună și jumătate a dus economia în pragul unui faliment, la fel s-a întâmplat și cu stabilitatea leului, iar rata de inflație a crescut la cea mai mare valoare din ultimii 10 ani. Pe această temă a avut ceva de spus și Dana Budeanu, care în intervenția ei a adus acuzații dure la adresa liberarilor.

„Liberalii se bat tot timpul, în fiecare seară. La propriu s-au bătut si când s-a creat marea coaliție de dreapta condusă de Orban. Orban a trebuit să se izoleze într-un alt birou.

Se bat cu pliciu, cu rujuri, cu batiste, cu ce apucă. Ăştia sunt autorii îngropării acestei ţări.”, a spus Dana Budeanu la România Tv.

„Ciucă e mult mai mult PSD decat PNL”

Aflat deja la a doua nominalizare, poate și cu succes, Nicolae Ciucă, în opinia creatoarei de modă, înclină mai mult spre PSD, decât spre PNL. În aceeași intervenție de la România TV, Dana Budeanu a tras și concluzia referitoare la reticența lui Florin Cîțu de a accepta nominalizarea generalului în rezervă Nicolae Ciucă, declarând:

„Ciucă e mult mai mult PSD decat PNL. De-aia este și Ciucă al nostru. Nu este PNL Ciucă, de aceea nu-l nominalizează Cîţu.

Cîţu ştie exact ce înseamnă Ciucă, de aceea nu-l nominalizează. Ciucă este sfârșitul lui Cîţu.”, mai spune Dana Budeanu, conform România TV.