Dana Budeanu, noi imagini incendiare din vacanță. Topul scurt și decoltat i-a lăsat la vedere trupul sculptat

de: Ioana Bucur
19 07. 2023

Când nu stârnește controverse cu declarațiile sale, face furori în mediul online cu aparițiile spectaculoase. Dana Budeanu a publicat noi imagini incendiare din vacanță. Topul scurt și decoltat purtat de vedetă i-a dezvăluit silueta de admirat.

Dana Budeanu, apariție incendiară în vacanță

Printre cei care se bucură din plin de sezonul vacanțelor se numără și Dana Budeanu. Vedeta a ales o destinație fabuloasă, departe de România, însă a rămas conectată la informațiile și evenimentele ce se petrec la noi în țară, analizând la sânge deciziile luate de cei de la conducere.

Printre verdictele dure pe care le dă cu privire la cele mai importante evenimente din România, Dana Budeanu reușește să facă furori în rândul internauților cu imaginile publicate pe platformele de social media. Recent, criticul de modă a împărtășit cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online o fotografie incendiară.

Din seria „Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai deșteaptă din țară?”, imaginea o arată în oglinda camerei, pregătită de o nouă zi de relaxare. Topul scurt și decoltat i-a lăsat la vedere abdomenul perfect sculptat, o nouă dovadă că vedeta este un exemplu pentru doamne și domnișoare.

Dana Budeanu, un nou seflie din vacanță

Selfie-ul a stârnit un val de reacții, strângând peste o mie de like-uri în doar 12 ore de la publicare.

Te-ar putea interesa și: Clotilde Armand, gest care o va deranja pe Dana Budeanu. Decizia luată de primarul Sectorului 1: „Convinşi că totul li se cuvine”

Ce sfat are vedeta pentru femei

Dana Budeanu a încurajat mereu femeile să se îngrijească și să se accepte așa cum sunt. Pledează pentru naturalețe, mai ales când vine vorba despre aparițiile pe platformele de social media, unde folosirea filtrelor ce maschează unele imperfecțiuni a devenit o banalitate, dând ca exemplu celulita cu care se confruntă aproape toate doamnele și domnișoarele.

„Nu te mai pune în 1000 de poziții că ești plină de celulită. În orice lumină de la piscină se vede că ești plină de celulită. Bine, acum este filtrul ăsta de îți pui corpul direct. Cum e ălă de față, e corp direct. Îți pui corpul, mă. Mâini, picioare, tot, sâni”, a spus vedeta.

Te-ar putea interesa și: Dana Budeanu rupe tăcerea despre viața ei intimă. Întrebarea incomodă pusă de Damian Drăghici și răspunsul dat de creatoarea de modă