Dana Budeanu, mesaj tranșant către Nicușor Dan: “Bucureștiul este condus de un monstru”. Ce a făcut-o să reacționeze așa

de: Anca Lupescu
22 06. 2021

Dana Budeanu a avut o reacție tranșantă la adresa primarului Capitalei Nicușor Dan, după ce o fundație care ajută persoanele vârstnice nu a mai primit banii necesari.

Dana Budeanu, mesaj tranșant către Nicușor Dan

Dana Budeanu s-a arătat revoltată de faptul că fundația Crucea Alb-Galbenă, care se ocupă cu proiecte de ajutorare a persoanelor în vârstă, nu a mai primit banii necesari de la Primărie din luna noiembrie.

„Bucureștiul este condus de un monstru. Nu există alt cuvânt. În secunda în care în fața ta sau a unui consiliu apare o astfel de hotărâre cum că trebuie să tăiem banii pentru bătrâni nu contează nimic altceva.

Repet, toți primarii au o agendă de combinații de dat banii înapoi ălora care au donat în campanie etc, se întâmplă în toate cazurile. Nu există, nu ai cum ca membru al unui consiliu, ca primar să semnez așa ceva să condamn la moarte oamenii din care te-ai născut. Nu există asta! Orice ar fi găsești o soluție!

Este o sumă derizorie. Acest primar a semnat milioane de euro pentru proiectele culturale independente de hipsteri imbecili împuțiți. Îmi asum fiecare cuvânt!

Cum să tai 100.000 de lei? Ce sumă este asta pentru bătrâni? Ce monstru taie 20.000 de euro pe lună care astăzi ține în viață sute de bunici și sute de bătrâni? O juma de vacanță pentru orice dezvoltator imobiliar semnat de Nicuşor Dan. Bucureștiul este condus de șobolanii de la USR”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Fundația Crucea Alb Galbenă se ocupă cu îngrijirea la domiciliu a persoanelor vârstnice

Fundația Crucea Alb Galbenă România asigură îngrijirea medicală la domiciliu pentru vârstnici. În total, peste 24.000 de pacienți au beneficiat de serviciile organizației.

„În cursul anului 2020 au fost îngrijiţi în total 73 de beneficiari unici. În medie, fiecare persoană îngrijită a beneficiat de aproximativ 2,5 vizite pe săptămână.

Rezultatele înregistrate arată că aproximativ 60% din beneficiarii cu patologie neurologică post-accident vascular cerebral au ajuns la un stadiu de semidependenţă şi/sau independenţă, în funcţie de gravitatea bolii”, se arată într-un comunicat semnat de Măriuca Ivan, coordonator de proiect şi director general Crucea Alb-Galbenă România.