Dana Budeanu, interviu cu Gabriela Firea. Ce a putut să o întrebe pe candidata PSD la Primăria Capitalei VIDEO

Dana Budeanu, interviu cu Gabriela Firea. Ce a putut să o întrebe pe candidata PSD la Primăria Capitalei VIDEO

Dana Budeanu a început o nouă serie de verdicte, intitulată ”VERDICT – 10 cu Dana Budeanu”. Noua rubrică a debutat cu un interviu cu Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei.

Dana Budeanu a revenit cu o nouă serie de verdicte. Debutul: interviu cu Gabriela Firea

Interviul este format din 10 întrebări pe care Dana Budeanu i le adresează Gabrielei Firea. În final, și cea din urmă are dreptul la o întrebare pe care să i-o adreseze emițătorului său.

  • Dana Budeanu este o susținătoare declarată a Gabrielei Firea.
  • Interviul conține o serie de dezvăluiri din campania electorală.

Urmariți aici interviul integral al Danei Budeanu cu Gabriela Firea

Cum a ajuns să i se opună lui Dragnea?

„Mie îmi era ruşine, de aceea am avut îndrăzneala să ies din front. Poate fiind femeie, poate lucrând atâţia ani în presă, era foarte mare jena, observând cum se scurge timpul şi ceea ce am promis nu se întâmplă. Centura trebuia să treacă la Primăria Capitalei, că suntem cei mai interesaţi să se rezolve problema traficului. Elcen-ul să fie transferat la Primărie, să fie sub aceeaşi cupolă producţie-transport-distribuţie.

Să nu mai avem aceste CET-uri care toată vara ne-au ţinut fără apă caldă. Oamenii nu ştiu că Guvernul e responsabil, nu primarul. Ei au oprit apa ca toată lumea să dea vina pe mine. De asemenea, metroul trebuia să treacă la Primărie. Văzând că trece timpul şi nu se face nimic, guvernul fiind format din colegi care ar fi vrut, dar nu puteau că era altă comandă de sus.

Atunci m-am sus, am vorbit frumos, o dată, de două ori, de 10 ori. Când am văzut că lucrurile deja derapează şi preocuparea este pentru alte subiecte decât cele pe care noi le prezentasem oamenilor, am venit şi am spus că nu este în regulă, eu n pot să mai fiu aici”, a declarat Gabriela Firea.

Despre înregistrările cu Nicușor Dan

„Îmi imaginam că vor spune că este parte a unei campanii, că vor spune că el nu a făcut chiar aşa, că nu a zis chiar aşa, echipa de campanie va veni cu răstălmăciri şi va fi crezut altceva decât s-a întâmplat în realitate. Nu mi-a trecut prin cap că dumnealui a doua zi va confirma tot ce era în înregistrări, pentru că pur şi simplu nu mai putea să nege.

Eu am spus de la început că vreau o perioadă de campanie care să fie perfect o continuare a activităţii mele, nimic în plus, nimic în minus, să-mi fac treaba la birou, pe teren şi să spun ce am făcut, fără niciun fel de artificiu, fără echipe de strategi care să pună la cale nişte vorbe pe care eu să le spun, nişte gesturi pe care eu să le fac. Nu cred în acele campanii în care cineva care nu te cunoaşte foarte bine, dar te scanează aşa într-o lună, două, poate să extragă din tine esenţialul şi să-ţi impună ce să spui, ce să faci, cum să mergi. De fapt nu mai eşti tu şi te minţi.

Nu sunt de acord pentru că eu am fost crescută într-o familie credincioasă din Bacău, care are alte valori, cu ideea de a întoarce şi celălalt obraz – eu l-am întors de nu mai am piele pe orbaz. Nu sunt pe ideea de dinte pentru dinte. Sunt cu Noul Testament, nu cu Vechiul Testament. Mă gândesc la o evoluţie a omenirii. Ştiu că poate suna patetic, dar în mintea mea e că binele învinge, chiar dacă mai greu”, a declarat primarul general al Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI