Dana Budeanu îl pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj tranșant pentru ministrul Sănătății

Dana Budeanu îl pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj tranșant pentru ministrul Sănătății
Dana Budeanu atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu

Scandalul din jurul tragediei de la spitalul ”Matei Balș” continuă. Mulți au încă, în memoria colectivă, tragedia de la Pitra Neamț și de la Colectiv. Printre cei care blamau atunci sistemul de sănătate era și actualul ministru Vlad Voiculescu. Astăzi, din postura de  Ministru al Sănătății, pare a fi incapabil să gestioneze situația. iar acuzațiile și ironiile la adresa sa nu mai contenesc. Printre cei care i-au adus aminte de aceste lucruri s-a numărat și Dana Budeanu.

Dana Budeanu atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu

Bilanțul tragediei de la ”Matei Balș” se ridică astăzi la 6 persoane decedate, și alți 102 pacienți răsfirați prin alte spitale din București. Vinovați de drama de aici se fac atât autoritățile locale centrale, recte Primăria Capitalei, cât și cei din Ministerul Sănătății.

Principalul arătat cu degetul în acest moment pentru situația de la ”Matei Balș”, este nimeni altul, decât Vlad Voiculescu. Același Vlad Voiculescu, din prisma ONG-iștilor, în urmă cu 6 ani blama un întreg sistem și autoritățile de la acea vreme. Acum, pare că este incapabil să gestioneze corect și coerent criza generată de încă o nouă dramă. Printre cei care i-au amintit, în termeni duri despre aceste aspecte, a fost și Dana Budeanu. Aceasta, în două postări consecutive, pe Facebook, a scris:

”AHAHAAHHHAHAHAHAH! Aoleu! Păi a mai fost ministru, chiar după Colectiv! Ce a făcut concret? Nimic!!!! Vlăduț nu e singur?? Știm! Știm și cu cine e! Dar, dacă e așa plăpând și nu e singurel și are nevoie de acest sprijin concertat, când de fapt el trebuie să fie o forță a unei echipe, nu un fătălău susținut de alții în momente grele, de ce nu se angajează la brodat floricele pe batiste?

Acolo e ok să fii plăpând și sensibil! Vlăduț nu e singur? Ce mesaj e ăsta? Păi țara are timp de crescut fătălăi de 40 de ani sensibili? Nu! Sistemul sanitar e cel mai periculos maidan! Ce să facă Vlăduț! Să plângă cu masca la bot? Păi el știe cu maidanu? Marș!”, a scris Dana Budeanu.

Vlad Voiculesc și reacțiile negative la adresa sa

Răbufnirea dură a celebrei Dana Budeanu, vine ca urmare a unei postări, tot pe Facebook, a colegului de partid Dragoș Pâslaru, cu antecendente negative, de asemenea. În mesajul postat de politcian îi transmitea colegului Vlad Voiculescu că Nu este singur când spune că tragediile din sistemul medical nu sunt de ieri sau de azi.

Numai că, reacțiile dure și negative la adresa acestuia, plus informațiile apărute în ultimele zile, legate de demersurile sale de privatizare a spitalelor, nu au făcut decât să pună paie pe foc. În același context, actualul ministru Vlad Voiculescu, declara imediat după tragedia de la ”Matei Balș”:

“Dacă vrem să ne gândim serios la lucrurile care chiar ar îmbunătăţi, nu aruncând cu bani  în sistem se rezolvă problemele. Am văzut finanţările din ultimii ani de la Matei Balş au fost de milioane de euro, în mai mulţi ani. Avem nevoie ca la nivelul spitalelor să avem investiţii bine gândite şi bine puse în practică şi avem nevoie ca la nivel central de o echipă de coordonare cu abilităţi tehnice.

Aici nu există ingineri, arhitecţi, nu există oameni care să valideze calitatea unui plan de investiţie. Ministerul finanţează. Există diferite găleţi cu fonduri unde diverse autorităţi se pot servi pentru a face investiţii. Ele trebuie să aibă cap şi coadă. Nu se poate rezolva nimic dacă nu avem la nivel central şi la nivel regional capacitatea tehnică”, declara Vlad Voiculescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI