Dana Budeanu îl face praf pe Raed Arafat din cauza măștilor! A scos adevărul la iveală, în sfârșit

Dana Budeanu îl face praf pe Raed Arafat din cauza măștilor! A scos adevărul la iveală, în sfârșit

Dana Budeanu, cunoscută pentru clipurile ei cu tentă critică la adresa autorităților, se pare că a făcut iar vâlvă. În cel mai recent interviu, Dana îl acuză dur pe Raed Arafat, subiectul fiind măștile de protecție.

Dana Budeanu îl face praf pe Raed Arafat din cauza măștilor

Dana Budeanu este din ce în ce mai vehementă, mai ales când vine vorba de autorități și de ce se întâmplă în acest moment. Numai că, de data asta, Dana a lovit dur în Secretarul de Stat, Raed Arafat. Declarațiile le-a făcut, invitată fiind la Mihai Gâdea, la ”Sinteza Zilei”. Discuția a pornit de la reglementările autorităților pentru Alegerile Locale de la finalul acestei săptămâni. Subiectul, cum era de așteptat, sunt Alegerile Locale, și modul în care cetățenii vor putea merge la vot.

”Nu am voie să stau la jumate de metru de celălălat? Copii cum stau șapte, opt ore în bancă cu masca pe față, domnule Arafat?”, a fost întrebarea adresată de Dana Budeanu.

Dana Budeanu a pornit o avalanșă de critici la adresa lui Raed Arafat pe tema măștilor de protecție și legat de câte ore stau copiii, la ore, în bănci cu măștile pe față.

A scos adevărul la iveală, în sfârșit

În ultima perioadă s-a tot vehiculat și ideea că Dana ar candida la un post de parlamentar. Dar lucrurile nu stau așa, vedeta negând aceste zvonuri, răspunsul fiind unul scurt, și anume nu. Ceea ce șochează și mai mult este anunțul Danei referitoare la prezența ei la o emisiune TV. De altfel și promo-ul emisiunii ”Sinteza Zilei” anunța același lucru. Dana a declarat că este ultima ei apariție la o emisiune televizată.

Dana Budeanu îl face praf pe Raed Arafat din cauza măștilor! A scos adevărul la iveală, în sfârșit
Dana Budeanu a zguduit alianța USR și PNLpentru Alegerile Locale 2020

La începutul acestei luni Dana a șocat opinia publică prin apariția ei în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, ”Sinteza Zilei”. La cel moment vedeta a făcut o serie de dezvăluiri și declarații dure la adresa unor politicieni. Printre dezvăluirile care pot schimba soarta Alegerilor Locale sunt și cele legate de Nicușor Dan. Dezvăluirile făcute de Dana Budeanu au dus la un scandal, atât în sânul coaliției care-l susține, cât și în spațiul public.

„Eu nu sunt PSD-istă, reveniți-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareș e fratele lui Nicușor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susțin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect și pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt”, a fost una dintre afirmațiile făcute de Dana Budeanu la Sinteza Zilei, potrivit Pagina de Media.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI