Dana Budeanu i-a făcut praf pe toți: „Iohannis a fost singurul. Restul sunt niște cretini”

Dana Budeanu i-a făcut praf pe toți: „Iohannis a fost singurul. Restul sunt niște cretini”
Dana Budeanu i-a făcut praf pe toți: „Iohannis a fost singurul. Restul sunt niște cretini”

Dana Budeanu a comentat seria de evenimente petrecute în ultimele două săptămâni declanșate de moartea interlopului Emi Pian, care a dus la un război verbal între clanuri, până în acest moment, dar ce a stârnit scandal în poliția română. Membrii clanului Duduianu și polițiștii din Capitală ar apela la legea tăcerii, spun tot mai multe voci. La toate se adaugă și eroarea comisă în timpul perchezițiilor la clanul suspect. Dana Budeanu marchează că și presa a dat greș, dând informații false. În schimb, a avut cuvinte de laudă la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Dana Budeanu aplaudă atitudinea președintelui Iohannis

„Singurul politician din România care a a ieșit și a apărat Ministerul de Interne și implicit poliția a fost Klaus Iohannis. Felicitări! Singurul care a zis o propoziție. Din toată țara. Nepregătit, pentru că a primit întrebarea și a răspuns. Eu de aia urlă și spun: băi Hoha, lasă-i dracu pe consilieri! Ăia nu știu.

Uită-te în jurul tău și vezi cine sunt consilieri. Niște cretini. Ei nu știu. Când ai vorbit liber, atunci ai vorbit cel mai bine. Președintele a ieșit și a avut alea două propoziții perfecte. Cred că poate să mai iasă Iohannis și să mai aibă 2-3 intervenții care să susțină instituțiile de forță ale statului în speța actuală”.

Creatoarea de modă: „Nu vine niciun interlop peste voi în case”

„Presa încearcă să linșeze miliția, care nu se ocupă de interlopi. Tot ce a apărut în presă sunt cretinisme. Ce vrea Dănuța să vă spună real este că nu s-a întâmplat absolut nimic. Suntem o țară care, cu toate poveștile fantasmagorice cu miliția, este o țară în care instituțiile de forță funcționează excepțional de bine în comparație cu oricare instituții din orice țară civilizată.

Nu există nicăieri o presă mai de c… ca la noi. Tot ce spuneți e prost, e jegos. Pentru că așa sunteți voi. Nu sunteți în stare să susțineți nimic. Nu e niciun pericol în România. Nu vine niciun interlop peste voi în case”, mai afirmă Dana Budeanu, potrivit stiripesurse.ro.