Dana Budeanu, față în față cu Ion Cristoiu. Dezvăluiri fără perdea despre politicieni: „Klaus Iohannis e un fătălău!”

Dana Budeanu, față în față cu Ion Cristoiu. Dezvăluiri fără perdea despre politicieni: "Klaus Iohannis e un fătălău" Sursă foto: ro.sputnik.md

Dana Budeanu este una dintre persoanele publice care se bucură de o audiență covârșitoare. Chiar dacă aparițiile ei sunt aspru criticate de anumite persoane, creatoarea de modă nu s-a lăsat niciodată influențată și intimidată de „gurile rele” care au intenționat să-i strige imaginea. De curând, jurnalistul Ion Cristoiu a realizat un interviu cu Dana Budeanu, pe care ulterior l-a făcut public. Printre multe alte dezvăluiri incendiare, creatoarea de modă a vorbit despre identitatea „amețitelor”, atât de des menționate în materialele video realizate de ea.

Ion Cristoiu: „ Succesul Danei Budeanu ar trebui să fie învățătură pentru politicieni”

Într-un interviu care a durat aproximativ 120 de minute, publicistul, Ion Cristoiu, împreună cu Dana Budeanu a abordat o diversitate de subiecte, pornind de la pregătirea și adolescența Danei Budeanu, pâna la etichetarea și criticarea mai multor personaje politice. Aceasta a vorbit, de asemenea, și despre originea „amețitelor” pe care le menționează ori de câte ori are ocazia.

Fiind întrebată despre câțiva politicieni, Dana Budeanu nu a avut nicio reținere în a-și exprima părerea despre aceștia în mod autentic și natural, fiind apreciată pentru asta de Ion Cristoiu. Acesta i-a pus creatorei de modă o întrebare mai indiscretă, și anume dacă s-ar căsători cu președintele României, răspunsul venind aproape instant: „Klaus Iohannis e un fătălău! Cum m-aș fi măritat eu cu un bărbat căruia îi e frică de trei ziariști?”.

Despre Florin Cîțu, Dana Budeanu a spus că reprezintă „un partener cu care aș putea să sparg o bancă. Adică aș merge până la capăt. Din tot peisajul, doar el ar putea, pentru că are acest tupeu. Să ai tupeul lui Cîțu, eu nu am întâlnit la niciun politician în ultimii 30 de ani. Tupel lui nu există! Să îngropi țara cu tupeul ăsta, nu există! Este o calitate fenomenală. E fanstastic, îmi place tare mult. Eu de aia îl încurajez”.

Cine sunt, de fapt, amețitele criticate de Dana Budeanu

În interviul acordat în exclusivitate pentru Ion Cristoiu, Dana Budeanu a descris majoritatea femeilor din România ca fiind niște amețite care aspiră la statutul de nevinovate și neajutorate, și în special vor să vândă aparențe false. În toate rubricile sale, criticul de modă satirizează diferite aspecte din obiceiurile „amețitelor”, captând atenția a milioane de români.

Amețitele sunt majoritatea femeilor, în general. Am găsit acest cuvânt pentru a caracteriza cumva această nouă generație de femei plăpânde, le spun eu, neprihănite etc, care joacă în acest film în care ele sunt aceste pure și de neatins și care au doar nevoi. Cumva sunt caracteristice acestei generații care e ‘prăjită’ de tot ce înseamnă social-media’, ale căror repere sunt tot felul de neavenite.

Și am găsit o formulă prin care, zic eu, am schimbat foarte mult percepția generală. Amețitele sunt femei. Eu sunt mereu de partea bărbaților – eu nu sunt o feministă pentru că pentru mine femeia însemnă cu totul altceva și nu cred în ceea ce este feminismul și ce promovează„, a mai afirmat Dana Budeanu.

Urmărește interviul integral:

Sursă (cristoiublog.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI