Dana Budeanu, făcută praf la televizor. Gluma care are toate şansele să devină virală

Dana Budeanu, făcută praf la televizor. Gluma care are toate şansele să devină virală
Gluma despre Dana Budeanu la care a râs toată România.

Dana Budeanu a ajuns din nou în prim-plan, dar de această dată pe TV. Controversata vedetă a fost făcută praf în cadrul unei emisiuni de comedie. Mai mult decât atât, unul din câștigătorii ,,iUmor” s-a inspirat din acest personaj pentru creionarea momentului său de pe marea scenă de comedie. Gluma despre celebrul designer i-a adus în cele din urmă 20.000 de euro. ,,Așa au apărut femeile independente. Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu?”, a subliniat comediantul.

Glumă fabuloasă despre Dana Budeanu: toți românii au râs copios

Dana Budeanu a revenit în prim-plan în cadrul unui moment de la ,,iUmor”. Finala emisiunii de comedie a fost câștigată de Remus Iosub în ediția cu numărul 13. Comediantul care a pus mâna pe premiul de 20.000 de euro a pregătit o serie de glume fabuloase, iar una dintre ele cu siguranță i-a făcut pe toți românii să râdă copios.

În scenariul creionat de el și-au făcut loc ironii, teorii ale conspirației, glume cu subînțeles, dar și personaje precum Dana Budeanu. Amintim că Remus Iosub a creat personajul Ramore, un ,,bombardier” de București. În marea finală, bărbatul i-a ironizat pe masculii din această categorie care se găsesc tot mai mult în societatea noastră, a susținut cel din urmă.

,,Așa au apărut femeile independente. Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu? ”

Cu siguranță cei mai mulți români și-au adus aminte de seria episoadelor de pe canalul de YouTube al designer-ului care are în prim-plan ,,fătălăii” și ,,amețitele”. Ramore a subliniat mai apoi că femeile au inventat limbajul, iar ulterior au apărut și femeile independente precum nimeni alta decât Dana Budeanu.

„Vreau să ajung acolo să pun bazele unei noi secte de bombardieri. Ce vremuri trăim… Mă duc la restaurant, ospătarul e ciocănar, mă urc în taxi, taximetristul e interlop. Primarii, bombardieri. Până și cerșetorii (…) Îmi vine să îi înjur: tu ce cauți în intersecție? N-ai TikTok?“, a spus câștigătorul iUmor în debutul momentului său. Ulterior, acesta a glumit și pe seama celebrului creator de modă.

„Așa că (femeile – n.r.) au inventat limbajul. Vă dați seama că progresul speciei noastre e din cauză că nu puteau bârfi femeile? Și-așa au apărut femeile independente. Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu?“, a precizat Remus Iosub în timpul finalei de duminică, 4 decembrie.

Majoritatea românilor au urmărit în număr mare ultima ediție a sezonului cu numărul 13 care a fost unul norocos pentru Ramore. Cel din urmă se bucură acum de multe urmăriri și pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playtech.ro și pe