Dana Budeanu, despre românii care fac grătar. Vedeta a spus lucrurilor pe nume: „Ce e cu ăştia?!”

de: Manolică Anca
15 05. 2023

Dana Budeanu lovește din nou! În cel mai nou episod care va apărea pe aplicația Verdict, Dana Budeanu vorbește despre românii care fac grătar. Aceasta îi critică dur pe cei care combină șampania scumpă cu „tradiționalul” grătar pe care sfârâie micii.

Dana Budeanu, un nou Verdict dur

Dana Budeanu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai controversate și nonconfirmste vedete de la noi din țară. Sinceră, directă și asumată, creatoarea Verdictului Politic și-a exprimat mereu ferm opiniile în spațiul public, fără a o interesa de reacțiile celor din jur.

Nu o interesează nici opiniile celor care spun că pozează mult prea senzual în ultima perioadă. În fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale, fanii au observat că e mai „curajoasă” atunci când vine vorba de ținutele și pozițiile în care se pozează. Vezi imagini aparte cu vedeta în Galeria FOTO.

Ce spune despre românii care fac grătar

Designerul revine acum în aplicația Verdict cu un nou videoclip din seria Amețitele și Mafioții. De data aceasta, Dana Budeanu se focusează pe cei care fac grătare pe care sfârâie micii, dar aleg să consume șampanie. Ea consideră o „extravaganță” de prost gust acest lucru.

Criticul de modă se ia, în continuare, și de femeile care aleg să mănânce ceapă sau usturoi în public. După părerea ei, asta nu ar trebui să se întâmple sub nicio formă atunci când ești ieșit în societate.

„Șampanie cu mici sau cum? Ce e cu ăștia care beau șampanie cu mici? Ăștia care la grătar: „Bă, știi ce? Aruncă acolo pe masă o cutie de icre negre”.

Aveți ceapă în pahar! Amețitele care mănâncă în public, în societate, ceapă și usturoi!..”, a spus Dana Budeanu în teaser-ul celui mai nou episod de Verdict care stă să apară.

I-a ironizat și pe cei care se pozează lângă grătar

Recent, într-un al videoclip din aplicație, fosta vedetă de la Pro TV i-a criticat dur pe cei care postează pe rețelele sociale fotografii în care apar lângă grătarul cu mici și ceafă. I-a numit „melteni”.

„Toți meltenii se pozează lângă grătar, cu micii pe grătar și cum fac ei ceafă. Ce aveți, bă băiatule? Ce e, mă, aia? Cum să te pozezi, mă, cu grătarul, bă băiatule? Cum să te pozezi făcând grătar? Cum? Ce ne arăți? Că ai mâncare?

Am mâncare, am burta plină… E OK. Care e semnificația acestor poze de țărani cocliți? Cum face el grătar, ce mișto e cu fumul ăla…”, a spus criticul de modă.

Citește și: Dana Budeanu critică vedetele cu intervenţii estetice. Creatoarea de modă a răbufnit: „Raton, răţoi! Se vede, de ce minţi?”