Dana Budeanu, despre motivul Deliei de a nu face copii. Designerul şi-a spus direct părerea

de: Ana Chivu
19 10. 2022

Dana Budeanu a oferit o reacție în scandalul recent în care a intrat Delia. Celebra cântăreață a dat startul unor critici incredibile în mediul online. Aceasta a fost pusă la zid de unii fani și de Cezar Ionașcu. De asemenea, designer-ul cunoscut și-a spus acum direct părerea despre afirmațiile artistei. Cea din urmă a oferit o reacție scurtă despre nenumăratele critici pe care le primește acum solista.

Dana Budeanu, reacție de ultim moment: ce spune despre motivul Deliei de a nu face copii

Delia Matache a dat din nou startul unui val de critici. Aceasta a răspuns încă o dată la întrebarea care a stat mereu pe buzele fanilor: de ce nu face copii? Artista a explicat de ce nu vrea ca familia ei să se mărească, ulterior a fost pusă la zid de celebrul Cezar Ionașcu.

Iată că în întreg scandalul intervine și Dana Budeanu. Designer-ul a oferit o reacție scurtă în care a arătat tuturor că este de acord cu celebra cântăreață. ,,Bravo, Delia! Respect”, a scris fosta vedetă de la Pro TV.

Amintim că cea din urmă a mărturisit în cadrul unui videoclip de pe YouTube faptul că toată lumea ar trebui să aibă parte de intimitate și că anumite întrebări sensibile nu ar trebui puse nici măcar persoanelor publice.

,,Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac”

Delia Matache este din nou pusă la zid din cauza unei alegeri personale. Blondina a oferit argumente fanilor supărați că nici până acum nu a devenit mamă.

Artista are 40 de ani, este căsătorită din anul 2012 cu Răzvan Munteanu și până acum cuplul nu are copii. Cei care o iubesc pe jurata de la ,,iUmor” au insistat mereu cu întrebarea despre copii, așa că Delia a decis să răspundă încă o dată acestei curiozități.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. De ce să fac? Încă unul?

Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a declarat solista pe rețelele de socializare.