Dana Budeanu, confruntare aprinsă cu George Simion la TV pe tema protestului de pe 2 octombrie: „Domnule, avem SIE și SRI în spate?”

Dana Budeanu, confruntare aprinsă cu George Simion la TV pe tema protestului de pe 2 octombrie:
George Simion și Dana Budeanu

George Simion și-a anunțat cu mult timp înainte protestul anti-guvernamental care se va desfășura pe data de 2 octombrie, liderul AUR fiind în total dezacord cu facturile uriașe la energie electrică. Acesta susține că România nu se confruntă cu nicio criză energetică, motiv pentru care vrea să adune mii de cetățeni în stradă, care să îl susțină în lupta împotriva Guvernului. Marți seară, Dana Budeanu a avut o discuție controversată cu liderul AUR, în cadrul căreia, creatoarea de modă i-a adresat câteva întrebări discrete politicianului. Răspunsurile lui George Simion au dat de gol secretele partidului AUR.

Dana Budeanu va protesta alături de George Simion pe 2 octombrie?

Dana Budeanu și George SImion sunt două persoane publice extrem de cunoscute și controversate, ambele având o personalitate puternică, capabile să spargă orice barieră a cenzurii.

De aceea, un dialog între cei doi nu a putut să aibă decât un rezultat extrem de spumos, spre încântarea telespectatorilor, care au putut asista la dezbaterea unui subiect de interes pentru orice român, respectiv, facturile uriașe la energie.

Inițial, cea care a dezbătut în cadrul unei emisiuni televizate scopul protestului de pe 2 octombrie a fost Dana Budeanu. Creatoarea de modă a vorbit ironic la adresa lui George Simion, luând în derâdere rezultatele pe care le va obține după această ieșire în stradă.

„George Simion, care e acest naționalist care vrea să salveze România. Înseamnă că AUR promite că pe 5, 6, 7 vin facturile vechi. Dacă tot ne chemați în stradă pe 2, ieșiți în stradă ca toată populația să plătească atât cât consumă, la vechiul preț.

Dumneavoastră rezolvați această problemă, toată populația , industria să plătească facturile care erau acum doi ani”, a spus Dana Budeanu, în cadrul emisiunii difuzate la RomaniaTV.

George Simion, dezvăluiri incendiare despre partidul din care face parte

Intrigat de „bețele în roate” puse de Dana Budeanu împotriva protestului organizat de George Simion, politicianul a solicitat să I se permită să intre în direct pentru a avea dreptul la replica. Acesta a venit cu o abordare de intimidare, în care îi sfătuiește pe oameni să nu iasă în stradă și să permită PSD-ului să stabilească prețul care îl avantajează.

„Să stea toți la locurile lor, să nu iasă împotriva PSD, a lui Virgil Popescu. Voi vrem reglementarea pieței de energie. Megawatt-ul costă 16 lei la producție, să vină la populație cu 17 lei Nu trebuie să veniți, lăsați PSD-ul la putere”, a transmis George Simion, cu scopul de a obține efectul invers.

În cadrul aceluiași dialog, Dana Budeanu l-a rugat pe George Simion să explice ce ar rezolva dacă ar ieși în stradă pe 2 octombrie, adresându-i o întrebare indiscretă care vizează acoperirea partidului de către SRI și SIE (Seviciul de Informații Externe).

„D. B.: Domnul Simion, avem SIE și SRI în spate?/G. S.: Deci veniți, dacă avem. Da, avem SIE și SRI în spate”, a fost dialogul între liderul AUR și Dana Budeanu.