Dana Budeanu, apariţie răvăşitoare. Rochia decoltată face ravagii printre internauţi. Imagine de neratat

de: Bișinicu Andreea
20 02. 2023

Dana Budeanu este unul dintre cele mai sonore nume din showbizul românesc. Creatoarea de modă își surprinde, întotdeauna, publicul cu ținute elegante și feminine, menite să-ți taie răsuflarea. Recent, celebra brunetă a purtat o rochie incredibilă, care a lăsat loc imaginației.

Rochia ravisantă pe care a îmbrăcat-o Dana Budeanu pe Instagram

Dana Budeanu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind una dintre cele titrate și reputate creatoare de modă din România. Vedeta conduce o afacere de succes în domeniul fashion-ului, promovându-și ținutele sclipitoare, fine și de calitate superioară pe rețelele sociale.

„Regina zahărului din România”, așa cum însăși diva se autointitulează, cu simțul său dezvoltat al umorului, face, de fiecare dată, furori în mediul online, datorită vestimentației pe care o promovează.

Fie că vorbim despre o rochie scurtă din paiete, un top decoltat, o pereche de pantaloni fini sau o fustă care îi pune în evidență picioarele interminabile, Dana Budeanu aprinde imaginația domnilor și stârnește invidie în rândul urmașelor Evei.

Recent, Dana Budeanu a început pregătirile pentru „Stilul ești tu”, ce presupune organizarea unui evenimentul grandios în care toate reprezentantele sexului frumos, inclusiv mamele cu fetițele în vârstă de 16 ani, sunt invitate la o discuție despre ce înseamnă cu adevărat stilul și cum poate fiecare femeie să și-l găsească.

Citește și Antena 3, sancţionată din cauza Danei Budeanu. Ce au putut spune cei de la CNA despre designer: „Vine direct de la coafor”

Cât costă să porți una dintre creațiile Danei Budeanu

De asemenea, începând din anul 2023, fosta colabotarea a PRO TV-ului a organizat o nouă serie de evenimente, intitulate „Iubirea ești tu”, al cărui prim invitat este bunul ei prieten, marele artist Damian Drăghici.

Pentru a promova intens această campanie pe rețelele sociale, Dana Budeanu a strălucit, la propriu, într-o rochie lungă, aurie, cu bretele subțiri și mulată pe corp, care i-a scos în evidență pielea măslinie și trupul fără de cusur.

Rochia impresionantă poartă numele Gold Lust (n.r eng – dorință aurie) și face parte din colecția Love is Glowing a designerului, ținută pe care clientele Danei Budeanu o pot achiziționa pentru suma de 2.500 de lei, conform site-ului oficial al magazinului său online.

Citește și Dana Budeanu îi desființează pe actorii din România. Detaliul remarcat la înmormântarea lui Mitică Popescu