Dan Negru, prima apariție la Kanal D. Ce i-a spus noua vedetă lui Teo Trandafir

Dan Negru, prima apariție la Kanal D. Ce i-a spus noua vedetă  lui Teo Trandafir
Dan Negru, prima aparitie la Kanal D. Ce i-a spus noua vedeta lui Teo Trandafir

Dan Negru a plecat de la Antena 1 după 22 de ani, iar acum, vedeta de televiziune se pregătește să reapară pe micile ecrane la Kanal D. Recent, Regele Audiențelor a fost invitat în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D, unde a vorbit pentru prima dată despre mutarea anului în televiziune. De când i-a spus Dan Negru lui Teo Trandafir că este pregătit pentru o schimbare în carieră.

Dan Negru, despre semnarea contractului cu cei de la Kanal D

Dan Negru a oferit primele declarații relaționate cu mutarea sa de la Antena 1 la Kanal D, în cadrul emisiunii Teo Show, moderată de buna lui prietenă Teo Trandafir. Regele Audiențelor privește cu speranță și entuziasm către viitor, fiind convins că drumul său în noua televiziune va fi unul plăcut, iar susținătorii îi vor fi alături, chiar dacă a schimbat sigla.

„Unul dintre prietenii care au auzit de la început, de la început, că vreau să fac o schimbare a fost…Teo. Noi am povestit multe. Şi nu de o lună sau două, ci am povestit de multă vreme. Mă aştept să ne fie bine. Mi-au plăcut foarte mult vorbele colegilor voştri: Hai să fie o călătorie frumoasă, să fie un drum frumos, asta e tot ce contează.

Să nu fim încrâncenaţi, să nu fim agitaţi, hai să fie o călătorie frumoasă. Şi dacă e pentru noi călătoria frumoasă, e şi pentru oamenii care ne privesc. Ei simt asta. Vibe-ul acesta se transmite. O să avem un drum frumos.”, a povestit Dan Negru în emisiunea lui Teo, de la Kanal D.

Ce a învățat Dan Negru de la regretatul om de televiziune Valeriu Lazarov

În cadrul emisiunii Teo Show, Dan Negru și Teo Trandafir au depănat amintiri din tinerețe, de pe vremea când abia învățau tainele televiziunii. Fostul prezentator de la Next Star l-a avut ca mentor pe regretatul Valeriu Lazarov, în timp ce Adrian Sârbu a fost cel care a instruit-o pe colega lui Bursucu.

„Teo: Mie, fondatorul „şcolii de televiziune” (n.r. – Adrian Sârbu) mi-a zis aşa: Dacă vreodată o să te bagi într-un format (de emisiune), te va zdrobi. Niciodată să nu te bagi într-un format.”

Dan Negru: Iar mie, fondatorul şcolii mele de televiziune (n.r. – Valeriu Lazarov) mi-a spus: Dan, să iubeşti formatul şi să mergi întotdeauna în paralel cu el. Şi mi-a mai spus un lucrur extraordinar: tu şi formatul sunteţi un munte. În capăt trebuie să vă întâlniţi. Dacă nu vă întâlniţi, nu e munte, e deal.”

Teo: „Şi mi-a mai spus ceva. Eu sunt uşierul formatului. Eu sunt cel care deschide uşa, formatul intră, iar eu deschid şi-l invit cu politeţe înăuntru.” , a fost dialogul dintre cei doi prezentatori TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI