Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani de super-emisiuni. Ce s-a întâmplat

Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani de super-emisiuni. Ce s-a întâmplat
Ce s-a întâmplat cu Dan Negru

Dan Negru se bucură de o carieră explozivă, astfel că de-a lungul timpului a reușit să se mențină în atenția românilor și să câștige inimile telespectatorilor. Cu toate acestea, după 22 de ani plini de apariții pe micile ecrane, acesta pleacă de la Antena 1.

Ce se întâmplă la Antena 1. Unde pleacă Dan Negru

Cel mai important transfer media de pe piață din ultimii ani are legătură cu Dan Negru. Acesta s-a decis să plece de la Antena 1 după o colaborare extrem de lungă pe care a avut-o cu grupul familiei Voiculescu. Admiratorii săi o să fie uluiți în momentul în care o să afle veștile despre această mutare importantă.

Dan Negru o să fie realizator la Kanal D după ce a decis să plece de la Antena 1. Se pare că oficializarea transferului ar mai dura câteva zile, potrivit surselor Paginademedia.ro. Acesta venea la postul de televiziune în 1999, de la TVR. De-a lungul anilor, el a realizat nu mai puțin de 22 de Revelioane.

Cunoscutul prezentator de televiziune nu a comentat informația în momentul în care a fost contactat de sursa menționată mai sus. De asemenea, Dan Negru nu a discutat despre cel mai important transfer media de pe piață nici în mediul online, deși acesta este extrem de activ pe rețelele de socializare.

Dan Negru, mutare șoc. Ce a decis să facă

Dan Negru se bucura de succes la TVR când se ocupa de o emisiune muzicală, anume Trupa de șoc. Totuși, el a plecat la Antena 1 în 1999, intrând în echipa lui Valeriu Lazarov, alături de mai multe vedete extrem de cunoscute, printre care Raluca Moianu, Andreea Marin, Mircea Radu și Cosmin Cernat.

Cu toate acestea, doar Dan Negru a rămas în zona divertismentului. Acesta a reușit să se ocupe de numeroase emisiuni de-a lungul timpului, care l-au consacrat. Nu mulți români pot uita Academia Vedetelor, Bate Palma sau Ciao, Darwin. El a demonstrat că este un adevărat fenomen în televiziune.

Ce proiecte a avut Dan Negru de-a lungul anilor

Acesta a reușit să vină cu o mulțime de propuneri pentru români, printre care Marea provocare, Competiția, O seară de vis, Ziua judecății, Jocuri la Saint Tropez, Echipa Fantastică, Cu banii jos, Câștigi în 60 de secunde, Genialii, Te pui cu blondele, Șerifi de România, Plasa de Stele sau Liga Fantastică.

Mai mult, el s-a ocupat și de Go!, Vreau să fiu stewardesă, Demascarea, Scena Misterelor, Secret Talent, Vreau să fiu mare, Gues my age și Legendele. Dan Negru nu a renunțat nici la proiectele speciale de Paște, Crăciun sau 8 martie, pe lângă faptul că a moderat Revelionul de la Antena 1 timp de 22 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI