Dan Negru dezvăluie de ce a refuzat invitația lui Cătălin Măruță, în podcast. Ce s-a întâmplat, de fapt?”Mai bine să îi fie dor!”. Ce ofertă pe bani grei a primit? EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
12 02. 2024

Nume grele din televiziune, precum Cătălin Măruță, Mihai Morar, Horia Brenciu și Mihai Bobonete, au propriul podcast, emisiune online, în care invitații, tot marca VIP, își dezvăluie teribilele povești de viață. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Dan Negru ne-a dezvăluit de ce a refuzat invitația lui Cătălin Măruță, dar și de ce nu vrea să aibă propriul podcast, deși i-ar aduce o căruță de bani.

De ce l-a refuzat pe Cătălin Măruță, în podcastul ”Acasă la Măruță”?

Dan Negru este scump, și la vedere și la vorbă, la alte posturi, decât Kanal D, unde prezintă concursuri de cultură generală, cu  audiențe record. El ne-a dezvăluit de ce acordă rar interviuri, dar și de ce l-a refuzat pe Cătălin Măruță, vedeta postului PRO TV, în podcastul lui de succes ”Acasă la Măruță”:

”Am evitat podcasturile. Dacă m-aș duce la Cătălin Măruță, n-aș putea să-l refuz apoi pe Damian Drăghici sau pe Horia Brenciu, așa că am ales varianta să-i evit pe toți, pentru că m-aș repeta, dacă m-aș duce la toți. E mai bine să-i fie omului dor de tine, decât să se sature de tine!”, a menționat Dan Negru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și: Dan Negru, atac la Survivor România? Mesajul dur al vedetei Kanal D: ‘Nu știm dacă oamenii sunt maimuțe’

De ce nu-și face și Dan Negru propriul podcast?

Vedeta de televiziune Dan Negru a dorit să mai precizeze și de ce nu-și face propriul podcast, în condițiile în care are deja un canal de Youtube, cu vreo 90.000 de urmăritori, prin urmare ar putea câștiga o avere:

”Toată lumea mă îndeamna să fac podcasturi. Pe canalul meu de YouTube am seria ”Legendele”, interviu cu marile nume de la noi, de la Florin Piersic la Gheorghe Zamfir, de la Ilie Năstase la Alexandru Arșinel. Dar legendele sunt puține, așa că am decis să mă opresc doar la numele mari”.

Celebrul prezentator tv susține că cineva s-a oferit să îi cumpere canalul de YouTube, numai că Dan Negru a refuzat, chiar dacă suma era frumușică:

”Culmea, am primit ofertă, ca să-mi vând canalul de YouTube, cu tot cu urmăritori. Nu știam că există astfel de tranzacții pe piața online. Nu l-am vândut”, a adăugat Dan Negru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Din ce mai câștigă bani Dan Negru?

Dan Negru câștigă bani frumoși din televiziune. Lucrează la Kanal D, dar și la Prime TV, post de televiziune din Chișinău, unde prezintă tot concursuri de cultură generală. Dar, Dan Negru încasează sume, deloc de neglijat, și în calitate de prezentator de evenimente, onorariul lui, pentru un spectacol, fiind de 1.500 de euro.

Nu mai este un secret că a investit și în imobiliare. Dan Negru deține mai multe clădiri de birouri, în București, dar și în Timișoara, orașul natal, pe care le închiriază:

”Niciodată nu am împrumutat bani de la bancă. Am investit ce am câștigat!”, a dorit să mai precizeze Dan Negru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și: Câți bani câștigă Dan Negru ca prezentator de evenimente, în țară și peste graniță: ”Benone Sinulescu și mort îi aduce bani!” EXCLUSIV

Lui Dan Negru i se mai spune și ”Regele audiențelor”. Timp de 20 de ani, a fost preferatul telespectatorilor, cu programul de Revelion, record care l-a făcut faimos în întreaga lume. A prezentat și emisiuni de succes, precum ”Next Star” și ”Ciao, Darwin!”, la Antena 1.