04 mart. 2021 | 14:21

Dan Negru, anunț șocant despre TVR: ”Dacă se confirmă ce am aflat eu, noul șef vede postarea asta”

Știri generale
Dan Negru, anunț șocant despre TVR: ”Dacă se confirmă ce am aflat eu, noul șef vede postarea asta”
Ce anunt face Dan Negru despre TVR

Dan Negru a făcut o postare pe Facebook privind schimbarea șefiei la TVR. Acesta este covins că ”noul șef” ar putea să-i vadă postarea, motiv pentru care îi face și o recomandare.

Dan Negru, anunț șocant despre TVR

”Se schimbă șefu’ la TVR. Iar. Dacă se confirmă ce am aflat eu, noul șef vede postarea asta pe FB. Așa că i-o spun public că l-aș obliga să se uite la SanRemo zilele astea. E la RAI, TVR-ul italienesc.. Ieri , RAI a făcut o audiența de 57% cu SanRemo , mult peste televiziunile particulare. TVR abia mai scoate vreo 1 %. ,sub toate televiziunile particulare. Festivalul SanRemo e la RAI din 1952. Noi le-am distrus pe toate. Azi, statul român nu mai deține niciun eveniment cultural cu popularitate. Fotografiile astea sunt din vară, de la Teatrul de Vară din Mamaia, acolo unde era cândva Festivalul Mamaia, adică SanRemo-ul românesc. N-a mai rămas nimic!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Se negociază ”pachetul media”

În prezent, surse din Coaliția de guvernare au spus pentru Europa Liberă că se negociază „pachetul media” și că pretențiile UDMR pot să blocheze revocarea conducerii televiziunii publice și a radioului public. Mai mult, la ultima ședință a Coaliției, UDMR a întrebat dacă poate propune Avocatul Poporului. Pachetul media” care se află pe masa Coaliției cuprinde șefia TVR, a Radioului Public, conducerea Agerpres și numirea a patru membri în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Tot de acest pachet ține și funcția de Avocat al Poporului.

„Putem da votul săptămâna viitoare pentru TVR și Radioul public și să rămână conduceri interimare până la stabilirea numelor în Coaliție”, au spus pentru Europa Liberă surse din conducerea PNL. De altfel, printre numele avansate de liberali pentru a prelua șefia TVR este cel al Mădălinei Dobrovolschi, nimeni alta decât fosta consilieră a președintelui Klaus Iohannis.

Cu toate acestea, intenția liberalilor se lovește de opoziția UDMR, cu o opțiune fermă, și anume, nici un vot nu se va da în Parlament până nu se ajunge la un acord în Coaliția de guvernare.

„Când PNL, USR-PLUS și UDMR vor ajunge la un acord clar, bine definit privind cine va propune nume pentru TVR, SRR și Avocatul Poporului, atunci se poate vorbi de un vot în Parlament. În Coaliție trebuie stabilit ce partid va face nominalizările, dar și pe cine. Până ce acest acord nu există, nu susținem ideea unui vot pentru revocarea conducerilor TVR și SRR”, au declarat surse din conducerea UDMR pentru site-ul Europa Liberă.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro