Dan Negru, amenințat cu moartea după ce și-a spus părerea despre preoți și biserică: ”Mă, șobolanule, vin și te omor cu mâna mea!”. Cine s-a oferit să sară în ajutorul prezentatorului Antena 1. EXCLUSIV

Dan Negru, amenințat cu moartea după ce și-a spus părerea despre preoți și biserică: ”Mă, șobolanule, vin și te omor cu mâna mea!”. Cine s-a oferit să sară în ajutorul prezentatorului Antena 1. EXCLUSIV
Totul a pornit de la un status pe Facebook
Dan Negru postează, adesea, pe conturile sociale, opiniile sale despre subiectele fierbinți ale zilei, înregistrând mii de vizualizări.
Iată însă că, ultima lui postare, privind ancheta cu nume generic “Clanul Marelui Alb”, a celor de la recorder.ro, a venit la pachet și cu o amenințare cu moartea.
Contactat de reporterii impact.ro, Dan Negru ne-a vorbit, în exclusivitate, despre această situație gravă, în care se află, și care l-a pus serios pe gânduri.

Dan Negru: ”Cunosc profesori proști, dar cred în educație, știu medici șpăgari, dar cred în medicină. Despre asta e și biserica, religia!”

Dan Negru, vedeta postului Antena 1, dar și prezentator, de 15 ani, la Prime TV, post tv din Republica Moldova, unde găzduiește două emisiuni, și-a spus recent părerea, pe Facebook, privind ancheta cu nume generic “Clanul Marelui Alb”, a celor de la recorder.ro:

„Fă ce spune popa, nu ce face popa!””, e o vorbă de când lumea. Aș fi pus-o motto-ul reportajului celor de la Recorder. Cunosc profesori proști, dar cred în educație, știu medici șpăgari, dar cred în medicină. Despre asta e și biserica, religia!”.

Dan Negru: ” Postarea mea, despre credință și preoți, mi-a adus mii de comentarii. Unii m-au amenințat cu moartea, alții m-au aplaudat”

Apoi, la nici o zi distanță de la acest mesaj postat pe conturile sociale, Dan Negru le-a dezvăluit fanilor săi că un bărbat l-a amenințat cu moartea:

”Postarea mea, de ieri, de pe contul oficial, despre credință și preoți, mi-a adus mii de comentarii. În câteva ore. Unii m-au amenințat cu moartea, alții m-au aplaudat. Dar au dezbătut idei…

Peste 6.000 de distribuiri de idei…Postarea despre Herculane a adunat 5 milioane, în câteva ore, vreo 20.000 de share și a adus și o replică oficială a autorităților. Adică, se poate și cu idei, gânduri. Quality Time ! Altfel, sunt o mie de feluri de a pierde o zi, însă niciunul de a o întoarce înapoi”.

 Dan Negru a primit amenințări grave, din partea unui internaut: ” Vin și te omor cu mâna mea, mă, șobolanule!”

Dan Negru a fost amenințat cu moartea, în urmă cu câteva zile. Vedeta Antena 1 a postat pe Facebook mesajul primit de la bărbat:
”Mă, șobolanule, dacă te mai prind o dată că faci emisiuni cu oameni mascați cu tot felul de măști satanice sau nesatanice și cu bărbați îmbrăcați în femei sau deghizați în femei, vin și te omor cu mâna mea, mă, satanistule! Nu cumva mergi și la Biserică, mă, satanistule? La biserica satanei, probabil, mergi!”

Dan Negru: ”Niște băieți zdraveni din Chișinau, acolo unde lucrez de vreo 15 ani, mi-au propus să aibă grijă de mine”

Contactat de reporterii impact.ro, referitor la amenințările cu moartea, Dan Negru ne-a declarat, în exclusivitate:
”Niște băieți zdraveni, din Chișinau, acolo unde lucrez de vreo 15 ani, mi-au propus să aibă grijă de mine.
Eu zic că mă descurc. Am întâlnit mulți oameni mai săraci cu duhul și mai agresivi. Dar niciodată nu s-a întâmplat ceva. Așa că și focul ăsta de paie va trece. O să-mi spun însă pe mai departe ideile și opiniile în social media”.
Fanii vedetei tv s-au îngrijorat, ba chiar l-au sfătuit pe Dan Negru să-l reclame pe bărbat la Poliție
”Hai, cu 112, Dane, că deja nu mai pot cu atâția „creștini” care ar trebui internați! Ăștia sunt mai răi decât covidul!”, i-a scris un internaut.

Ancheta cu nume generic ”Clanul Marelui Alb” a stârnit controverse

Ancheta cu nume generic “Clanul Marelui Alb”, a celor de la recorder.ro, privind maniera în care se realizează construcţia sau reabilitarea de biserici, din bani publici, în România, continuă să ţină trează atenţia publică.

Ea s-a soldat până în prezent cu două demisii importante, una din interiorul PSD Bucureşti, alta, din cadrul Arhiepiscopiei Bucureştiului. Iar Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat şi ea că s-a autosesizat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI