Dan Diaconescu se reorientează. Ce plan are fostul patron de la OTV

Dan Diaconescu se reorientează. Ce plan are fostul patron de la OTV
Noul plan al lui Dan Diaconescu

Dan Diaconescu se reorientează. Ce plan are fostul patron de la OTV. Acesta este cunoscut de o țară întreagă datorită emisiunilor pe care le-a realizat la postul de televiziune care emitea din Magheru. Întrucât duce iar dorul televiziunii, acesta pune la cale un plan cu care speră să dea lovitura. Nu în televiziune, ci în mediul online.

Dan Diaconescu se reorientează și pune la cale un plan

Dan Diaconescu nu are nevoie de prezentare. El s-a bucurat de un succes fantastic în urmă cu mai bine de 15 ani, pe când era la conducerea OTV. Întrucât ar duce dorul vremurilor din televiziune, afaceristul vrea să revină atenția unui public, cel din mediul online. Dan Diaconescu s-a retras din televiziune forțat, după ce a primit o condamnare defintivă, la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare.

Afaceristul a fost acuzat că i-ar fi cerut bani primarului din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoare. După ce a efectuat trei ani din pedeapsă, în anul 2017, fostul patron al OTV a fost eliberat condiționat, dar acesta are interzis la TV sau în presă, până la data de 4 martie 2025, conform deciziei judecătorești.

Prin urmare, Dan Diaconescu a pus la cale un plan ca să revină, cât mai curând, în lumina reflectoarelor. Conform Cancan.ro, fostul patron al OTV va susține emisiuni prin videoconferințe, cu ajutorul platformei online Zoom.

Fiica îi calcă pe urme

Așadar, Dan Diaconescu o să intre în contact cu câte o mie de adolescenți pe tură și o să le împărtășească din experiența lui în domeniul televiziunii. Astfel, Dan Diaconescu nu va încălca decizia judecătorească mai sus amintită.

Pe plan personal, afaceristul are o relație de foarte mult timp cu Emilia Bătău, cea care i-a dăruit și un copil. Fiica sa, Dona Milena, de numai 16 ani moștenește de la tatăl ei pasiunea pentru televiziune.

Ea și-a propus să urmeaze cursurile Liceului „Gheorghe Lazăr’” din Capitală. În plus, ea are deja experiență în presa scrisă, redactând, de-a lungul timpului, diverse articole în revista școlii. Adolescenta vrea să deschidă prima televiziune de podcast-uri din România.

Despre Dan Diaconescu

Dan Cristian Diaconescu s-a născut la data de 9 decembrie 1967, în Caracal. El este un ziarist român, politician, prezentator, fondator al televiziunilor OTV și DDTV. Acesta a absolvit al Facultatea d Mecanică din cadrul Institutului Politehnic din București. În 2010, el a format Partidul Poporului – Dan Diaconescu. Amintim că Diaconescu a devenit celebru datorită emisiunii Dan Diaconescu Direct de pe OTV și serialului Elodia, desfășurat în 2008-2009.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI