Dan Capatos l-a prins pe Ioniță de la Clejani cu minciuna. E mare scandal în showbiz VIDEO

Dan Capatos l-a prins pe Ioniță de la Clejani cu minciuna. E mare scandal în showbiz VIDEO
Dan Capatos l-a prins pe Ionita de la Clejani cu minciuna

Scandal mare în lumea mondenă. Dan Capatos, prezentatorul Xtra Night Show de la Antena Stars îl acuză pe Ioniță de la Clejani că ar fi mințit în cazul fiului său Fulgy. Ce dovezi a adus vedeta de la Antena 1. Fanilor nu le-a venit să creadă.

Dan Capatos l-a prins pe Ioniță de la Clejani cu minciuna

Viorica și Ioniță de la Clejani par să nu mai aibă pic de liniște. După ce fiul lor Fulgy a avut probleme cu substanțele interzise, părinții Margheritei au dat startul unui tur al televiziunilor pentru a lămuri cazul băiatului lor, încercând pe cât posibil să-l apere și să-i justifice acțiunile.

Cu toate acestea, un nou scandal este pe cale de a izbucni în showbizul românesc între tatăl lui Fulgy și Dan Capatos. După ce Ioniță de la Clejani a declarat, în emisiunea „Xtra Nght Show”, că nu el și-a turnat fiul la Poliție și că actul prezentat de către autorități ar fi invalid, prezentatorul late-night showului a venit cu dovada.

Celebrul lăutar a susținut la Antena Stars că documentul pe care polițiștii l-au prezentat nu ar fi valabil, deoarece nu ar avea ștampila oficială. Cu toate acestea, Dan Capatos a uimit telespectatorii în momentul în care a prezentat actul doveditor, pe care scrie negru pe alb că soțul Vioricăi de la Clejani a fost cel care l-a dat pe Fulgy pe mâna Poliției. Prezentatorul i-a aruncat cuvinte grele lui Ioniță de la Clejani, despre care vedeta spune că este o persoană neasumată, care minte.

„Ne minți ca pe proști și, orice relație am avea, când ne minte cineva în față nu pot să trec peste asta. Este o mojicie. Asumă-ți, mă, faptele, că: da, frate, era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam!

Nu încerca să faci tam-tam, și să faci și tămbălău că nu intri în emisiune, că de fapt asta a fost în seara aia: .

Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă, îmi pare rău, asta nu pot să tolerez”, a fost mesajul pe care Dan Capatos i l-a transmis lui Ioniță de la Clejani la Antena Stars.

Cum l-au prins polițiștii pe Fulgy, de fapt

Ioniță de la Clejani își apără fiul, deși în comunicatul oficial al Poliției scrie clar, negru pe alb, că tatăl ar fi sunat să-și reclame fiul. Iată cum sună comunicatul oficial al Poliției în care a fost descris momentul în care a fost reținut fiul Clejanilor.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată în comunicatul oficial al Poliţiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI