Dan Bittman pornește mișcarea ‘Nu vreau’ în România: ‘Să văd dacă sunt un dobitoc și mă înjur cu autoritățile’

Dan Bittman pornește mișcarea ‘Nu vreau’ în România: ‘Să văd dacă sunt un dobitoc și mă înjur cu autoritățile’
A initiat o miscare in randul romanilor

Dan Bittman s-a remarcat la începutul pandemiei de covid-19 în România cu declarațiile prin care a instigat la ieșitul în stradă și protestatul față de restricțiile impuse de autorități.

Dan Bittman, noi declarații controversate despre covid-19

El își menține părerile și chiar a pornit mișcarea numită Nu vreau în rândul românilor. El a fost invitat în emisiunea lui Marius Tucă, acolo unde și-a reiterat părerile privind restricțiile din pandemie.

Dan Bittman a îndemnat românii la boicotarea măsurilor restrictive luate de autorități în contextul creșterii abrupte a cazurilor de covid în București, dar și în toată țara.

Mai multe localități au intrat în scenariul roșu, după ce au trecut de rata de infecție de 6 la mia de locuitori.

Ce mișcare a inițiat artistul

Astfel, artistul a pornit mișcarea Nu vreau și a îndemnat românii să își facă o fotografie cu o foaie pe care să scrie acest slogan și să o posteze pe Facebbok.

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea.

Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”, a spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

Dan Bittman, despre pandemie: „A fost programată”

Luna trecută, cântărețul a declarat că pandemia a fost „programată” în urmă cu 10 ani și că nu a fost de fapt o epidemie la nivel global, ci doar „o boală foarte nasoală”.

Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000. 

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, la Marius Tucă Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI