Dan Bittman, încă un mesaj halucinant despre covid. Ce se va întâmpla în România în acest an

Dan Bittman, încă un mesaj halucinant despre covid. Ce se va întâmpla în România în acest an

Dan Bittman vine cu noi terorii legate de coronavirus. Nu este pentru prima dată când artistul face declarații legate de nerespectarea măsurilor impuse de către autorități, exprimându-și totodata nemulțumirea față de acestea. Iată ce spune cântărețul, în cea mai recenta apariție a sa la televizor.

Dan Bittman este cunoscut pentru faptul că s-a opus măsurilor restrictive impuse în contextul coronavirusului. Nu de puține ori a făcut declarații exprimându-si nemulțumirea. Prezent, duminică seara, într-o emisiune de la Antena 3, artistul a continuat seria nemulțumirilor și a făcut noi declarații.

El susține că pandemia este „o afacere excepțională”, si suține că această stare va fi susținută tot timpul, inducând ideea cum ca unele persoane au de câșțigat de pe urma ei.

„Ni se spune cum trebuie sa stam la petrecerile de Craciun, de Revelion. Tot timpul o sa fie intretinuta starea asta. Poate e chiar banoasa, adica poate sunt categorii sociale care castiga enorm de mult din aceste reglementari.

Pandemia ar putea dura ani de acum incolo. E o afacere execeptională. Încep sa ma gândesc să produc și eu intr-o pivniță niște Azitrox, aspirina. O sa înceapă specula, vă dați seama. Gigi Becali a încercat să introducă niste medicamente în țară. O sa înceapa o lupta între polii de putere, intre oameni de afaceri puternici si, atunci, o sa inceapa scandalul intre ei”, a spus Dan Bittman, in studioul Antena 3.

Ce declara Dan Bittman în toamna anului trecut

În urmă cu câteva luni, artistul a contestat măsurile restrictive ce erau impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus.

Pe pagina de socializare, vedeta se plângea de faptul că „dupa minciuna Covid”, dupa cum spunea chiar el, este nevoit sa suporte și alertele primite pe telefon, alerte pe care le numea „mincinoase”.De asemenea, artistul a criticat dur si modul de gestionare al pandemiei de către autorități.

„Pericolul exista (…) Dar ne luăm după alte țări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeti să gânditi cu mințile voastre. Nu va mai lăsați influențati de tot felul de povești care vin din Franta, din Italia, din Germania (…), spune artistul.

De asemenea, Dan Bittman mai făcea referire la situația din Germania comparând-o cu cea din România.

În Germania sunt, poate, zeci de mii de imbolnaviri in fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru ca stiu sa aiba grija de ei si ii trateaza. În România, avem câteva mii de asa-zise infectari pe zi si, iartă-mă, un medic care lucreaza în sistem exact pe cifre imi povestea cum adunau ei: daca te testeaza de trei ori, la acelasi pacient, pun trei, nu unul singur. De asta spun, hai sa revenim cu picioarele pe pamant”, a spus, in octombrie, Bittman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI