Dacia care nu se vinde în România. Modelul i-a înnebunit pe britanici

Dacia care nu se vinde în România. Modelul i-a înnebunit pe britanici
Ce schimbari a facut producatorul din Mioveni

Noul model lansat de Dacia i-a luat prin suprindere pe britanici. Mașina este fabuloasă, dar românii nu au acces la ea.

Dacia la care românii nu au acces

Dacia lansează o nouă versiune Duster doar pentru piața din Marea Britanie. Producătorul vrea să atragă cu noua versiune comercială în special clienții din domeniul livrărilor.

Dacia apelează la o nouă strategie pentru piața auto din Marea Britanie. Ei oferă o variantă nouă a Daciei Duster, pregătită pentru a transporta obiecte de mari dimensiuni.

Chiar dacă nu sunt mari diferențe la exterior, noua versiune a Dacia Duster are câteva lucruri în plus în interior. Scaunele din spate au fost eliminate și s-a montat o podea de încărcare cu acces la nivelul portbagajului.

În fotografiile publicate pe site-ul Dacia din Marea Britanie se poate vedea și separatorul grilă dintre zona destinată șoferului și cea de încărcare și transport.

Ce preț are noul model

Noul model se va numi Dacia Duster Commercial și poate fi comandată în Marea Britanie cu toatăgama de motorizări disponibile și pentru versiunile obișnuite, inclusiv în varianta dotată cu o cutie de viteze EDC.

O Dacia Duster Commercial cu versiunea de motorizare Tce 90 și configurare 4×2 poate transporta puțin peste 500 de kilograme. Între timp, varianta SUV-ul 44×4 cu motor diesel Blue dCi 115 poate căra maximum 481 kg în versiunea de echipare Essential.

O Dacia Duster Commercial cu echipare Essential și motorizare Tce 90 4×2 are preț de pornire de la 19.299 de euro. Versiunea scumpă cu motorul diesel de 115 CP și 4×4 costă 26.128 euro, preț de bază.

La noi în țară, cel mai ieftin model de Dacia Duster poate fi cumpărat cu prețuri de la 14.200 de euro.

Se pot comanda opțiunile disponibile pe varianta comercială a Daciei Duster. Printre acestea se numără  Hill Stard Assist, Cruise Control, Asistență de la Frânarea de Urgență (EBAS) sau cameră pentru parcarea cu spatele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI