Dacă observi numărul 869 ai un IQ peste medie. Mulți români nu reușesc

de: Ștefan R. Apostol
16 08. 2023

Așa cum v-am mai propus și în trecut, azi ai parte de o nouă iluzie optică aparte, dar la care mulți români nu reușesc să-i dea de cap. Tot cei trebuie să faci este să observi numărul 869. Dacă reușești, asta înseamnă că ai un IQ peste medie. Așa că, te provocăm să rezolvi problema.

Te provocăm să rezolvi această iluzie optică aparte

Miercurea este, fără îndoială, ziua în care toți mergem și venim de la muncă ceva mai stresați, dar cum ai avut o minivacanță, considerăm că azi este unul din acele momente în care te putem provoca să rezolvi această iluzie optică aparte.

Încearcă să rezolvi: Testul abilităţii. Găseşte cele trei zaruri fără puncte în cel mai scurt timp posibil!

Dacă ai venit de la muncă, pentru a te relaxa, îți propunem o bună distracție pentru creiere, iar o nouă iluzie optică te va ajuta să-ți pui mintea în mișcare, doar pentru câteva minute.

Această iluzie optică aparte arată un singur 869 ascuns la vedere într-o mare de 899 și este mult, mult mai complicată decât ai putea presupune inițial.

Observă numărul 869 în 20 de secunde, dacă ai un IQ peste medie

Iubitorii de puzzle au fost provocați să descopere dacă numărul singuratic în 20 de secunde sau mai puțin, dar numai cei mai buni jucători vor reuși să o facă. Cu toate astea, mulți români nu reușesc, din păcate, să-i dea de cap.

Află dacă: Ai privirea ageră dacă vezi repede al doilea elefant din imagine! Testul face furori

Încearcă să împarți imaginea în secțiuni, să cercetezi fiecare parte în parte în căutarea anomaliei și să nu te lași distras de marea amețitoare de numere din imaginea de mai jos.

Observă numărul 869 în 20 de secunde, dacă ai un IQ peste medie

Adesea, creierul ne poate juca feste, umplând golurile atunci când ceva este puțin ciudat sau diferit.

Odată ce ești conștient de acest lucru, este mai ușor să lupți împotriva lui, concentrându-te pe ceea ce vrei să vezi cu adevărat.

Dacă nu, nu te supăra, avem noi soluția la această iluzie optică aparte.

Îți dăm soluția pentru această iluzie optică aparte

Această iluzie optică aparte este una deosebit de interesantă, deoarece numărul nu este ascuns de nimic.

Totuși, faptul că arată atât de asemănător cu celelalte poate avea un efect oarecum derutant. Știm că s-ar putea să fie greu, de aceea în galerie ai și răspunsul pentru acest puzzle.

Vezi și: Doar cei cu privirea ageră pot găsi numărul 523 ascuns în imagine. Ai curaj să încerci?

Dacă îți dorești să încerci un alt puzzle, atunci aruncă o privire la cel mai tare test de inteligență. Ești un geniu dacă reușești în acest test să găsești în 5 secunde unde se ascunde șarpele din imagine.