„Dacă mai avea timp, Roxana Ciuhulescu era în finală.” Cine face dezvăluiri după eliminarea de la Survivor România 2022

„Dacă mai avea timp, Roxana Ciuhulescu era în finală.” Cine face dezvăluiri după eliminarea de la Survivor România 2022
Cine face declarațiile

Nașul Roxanei Ciuhulescu a vorbit despre parcursul ei în Survivor. Vedeta a fost eliminată pe motive medicale, după ce a suferit o accidentare gravă în Republica Dominicană. Deși abia se acomodase în junglă, Roxana Ciuhulescu s-a lovit la picior, iar medicii au decis să îi facă câteva proceduri, inclusiv aceea de a îi extrage lichid din picior, în încercarea de a o ajuta să își revină. Lucrurile nu au stat prea bine, așa că Roxana a fost eliminată din motive medicale.

Dezvăluiri despre Roxana Ciuhulescu

Vedeta era hotărâtă să facă performanță la Survivor și mergea pe trasee cu mare încredere și determinare. Totuși, accidentarea suferită a fost atât de gravă, încât medicii au recomandat inițial să nu mai intre pe teren, apoi au dat verdictul că Roxana nu mai poate continua competiția Survivor.

Nașul de cununie al vedetei și al soțului său, Gabriel Toncean, care este și preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness, a vorbit despre parcursul fostei prezentatoare la Survivor.

„Dacă mai avea puțin timp, Roxana ea cu siguranță în finală și câștiga. A avut neșansa să se accidenteze și știm că sănătatea e prioritate.

Roxana e o învingătoare, dar s-a accidentat și sănătatea e esențială. Dar totodată se întoarce acasă la Cezar și la Ana, ceea ce e o bucurie.

Era perioada de început, de acomodare, în care fiecare încerca să marcheze teritoriul, dar Roxana ar fi reușit să se înțeleagă cu ei, pentru că este o învingătoare și sigur făcea o echipă învingătoare în jurul ei.

Mă voi uita în continuare la Survivor. Sunt bucuros pentru că văd mulți fitnesiști acolo, mă bucură că oamenii fac sport”, a spus nașul Roxanei Ciuhulescu.

Cine este nașul vedetei

Gabriel Tonceanu și Simona sunt nașii de cununie ai Roxanei și ai lui Silviu.

„Eu nu am vrut neapărat să ne căsătorim, dar soţul meu s-a gândit că copilul trebuie să vină într-o familie şi foarte bine a gândit acest lucru.

Suntem foarte bucuroşi de ceea ce se întâmplă. Dacă cineva mi-ar fi spus că va fi aşa, aş fi zis că glumeşte, dar iată că Dumenzeu mă iubeşte şi vrea ca eu să fiu fericită.

Silviu a fost foarte emoţionat când a aflat că sunt însărcinată. Trebuie să recunosc că pe mine sarcina m-a cam speriat. Nu eram pregătită.

În momentul în care am aflat vestea era cu noi Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness, şi soţia lui Simona, pe care i-au rugat să fie naşii noştri”, povestea vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI