D-asta a plecat luni din emisiune? Mihai Gâdea rupe tăcerea: ”E pe un pat de spital”

Care este motivul pentru care Mihai Gâdea a plecat luni din emisiune

Moderatorul emisiunii “Sinteza Zilei” rupe tăcerea despre ce s-a întâmplat, de fapt, în emisiunea de luni. Care este motivul pentru care Mihai Gâdea a plecat din platou?!

De ce a plecat Mihai Gâdea din emisiune

Luni seara, telespectatorii Antenei 3 au avut parte de un moment ciudat. Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii “Sinteza Zilei”, a părăsit platoul în una dintre pauzele publicitare. Oana Zamfir, cea care i-a luat locul, nu a spus nimic care să justifice plecarea prezentatorului.

Acum, directorul postului de televiziune rupe tăcerea despre posibilul motiv al acestui gest neaşteptat. Se pare că acesta a anunţat la începutul transmisiunii că nu se simte bine, iar cauza abia acum s-a aflat. Conform realizatorului TV, unul dintre cei mai dragi oameni se află pe patul de spital. Este vorba despre stareţul Mănăstiri Bogdana – arhimandritul Iustin Dragomir. Acesta este internat în stare gravă, la spital, fiind infectat cu noul coronavirus.

“Unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am întâlnit în această viaţă, în aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toată inima că acolo să se întâmple o minune. Vreau să vorbesc despre acest om pentru a vă invita, cei ce credeţi în Dumnezeu, să vă rugaţi pentru el”, a spus Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea, despre părintele Iustin: “Mă rog şi eu”

Stareţul Mănăstirii Bogdana din Rădăuţi se afla internat în stare critică la Spitalul Militar din Bucureşti. Mihai Gâdea şi-a adus aminte cu emoţie despre momentul în care l-a cunoscut pe părintele Iustin.

Starețul, în vârstă de 67 de ani, este unul dintre cei mai iubiți ierarhi din Moldova. Acesta a înființat Așezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” de la Rădăuți, în care peste 100 de copii orfani sau din familii defavorizate și-au găsit un cămin.

“Am fost la Rădăuţi să văd oraşul făcut pentru copii. Părintele Iustin m-a primit cu iubire, căldură. Îmi aduc aminte ce frumos ne-a primit. Şi când am auzit azi că e într-o stare gravă, vă spun sincer, pur şi simplu… Mă rog şi eu. Vă rog să vă rugaţi pentru Părintele Iustin. Nu ştiu ce va face Dumnezeu. Toată puterea e la El. Toţi copiii de acolo ştiu sigur că se roagă”, a mai spus Mihai Gâdea.

Momentan, conducerea postului de ştiri nu a oferit nicio declaraţie oficială despre ce s-a întâmplat după cele două ore de emisie. În ciuda plecării prezentatorului, audientele nu au scăzut, Antena 3 depăşind marele competitor la nivel de audiențe. Doar pe primul slot al emisiunii, RTV a fost peste Antena 3 la audiențe. 2.6 față de 2.1. De la ora 21.15, Antena 3 a condus detaşat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI