Cutremurător ce a postat Vasile cu câteva zile înainte să fie găsit mort. Mesajele tânărului din Buzău parcă au prevestit o nenorocire

de: Andrei Simion
16 12. 2019

Trupul neînsuflețit al lui Vasile Burtea a fost găsit într-un lac din Buzău și mulți s-au grăbit să spună că este vorba despre o sinucidere, după ce anchetatorii au anunțat inițial că pe corpul lui nu au fost găsite urme de violență. Tânărul de 18 ani postase recent o serie de mesaje pe Facebook care au căpătat alt sens după decesul lui.

Mesajele tânărului din Buzău parcă au prevestit o nenorocire

Vasile Burtea și-a schimbat poza de copertă pe Facebook, pe 14 noiembrie, cu una realizată în cadrul unei ședințe foto anul trecut. „Am fost ce nu voi mai fii niciodata! Acum sunt asa cum nimeni nu se asteapta”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Tânărul de 18 ani a mai publicat o fotografie cu două săptămâni înainte de dispariție, alături de mesajul „Ce suflet obosit ai, copile.”

După două zile, Vasile a făcut un live pe rețeaua de socializare, dar nu a vorbit prea mult și a părut foarte abătut. A preferat să își salute prietenii și să le răspundă unora la întrebări.

Trupul neînsuflețit al lui Vasile Burtea a fost găsit într-un lac din Buzău, iar anchetatorii au anunțat inițial că pe corpul lui nu au fost găsite urme de violență, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că acesta s-a sinucis. Ipoteza nu a fost confirmată încă. Prietenii lui sunt sfâșiați de durere.

„Nu îmi vine să cred!! De ce tu? De ce ai ajuns la concluzia de a te sinucide? Erai un om minunat, un prieten de nădejde, ne-ai lăsat în suflet un regret amarnic… Odihnește-te în pace, prieten drag. Ai plecat dintre noi, dar în gândul și în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu sî te așeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei și pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun”, a scris un apropiat pe Facebook.