05 dec. 2022 | 23:51

Cutremur în familia regală din Marea Britanie. Singura variantă prin care Prințul Harry îl poate contacta pe Regele Charles

Monden
Cutremur în familia regală din Marea Britanie. Singura variantă prin care Prințul Harry îl poate contacta pe Regele Charles
Cum mai poate Prințul Harry să îl contacteze pe Regele Charles?

Casa Regală din Marea Britanie este zguduită de veștile primite. Fanii familiei celebre au rămas surprinși de relațiile deloc plăcute și călduroase dintre Duci și Rege. Tensiunile uriașe din interior se pare că sunt departe de a ajunge la final, iar noul trailer Netflix Cu Prințul Harry și Meghan Markle nu ajută deloc în această situație. Care este singura variantă prin care fiul cel mic al Regelui poate să ia legătura cu propriul tată?

Noi tensiuni la Casa Regală: cum mai poate Prințul Harry să ia legătura cu Regele Charles?

Noi dezvăluiri incredibile despre relațiile regretatei Regine cu Prințul Harry și Regele Charles. Tensiunile uriașe din interiorul Casei Regale sunt departe de a ajunge la final, iar noul trailer Netflix cu Harry și Meghan aduc și mai multe controverse în familia celebră.

Puțini au știut acest lucru, dar regretata Regină a fost asaltată de nepotul cel mic pentru bani. Suverana a încercat atunci să îi convingă pe Ducii de Sussex și pe Regele Charles să își vorbească, după ce cel din urmă a încetat să mai răspundă apelurilor telefonice ale sale.

Regina a fost devastată de ruptura uriașă produsă, mai cu seamă că în urmă cu ceva timp cuplul a renunțat și la funcțiile din Casa Regală. După insistențele lui Harry, Regina l-ar fi trimis la tatăl său pentru a-i cere bani, timp în care Charles deja întâmpina greutăți pentru că îi preluase multe din roluri mamei sale.

Tot în acea perioadă Regina a sesizat faptul că cei doi au început să comunice doar prin mail-uri, nu și prin apeluri telefonice. Charles i-ar fi răspuns atunci: ,,nu sunt bancă”, potrivit unor surse din Palatul Buckingham.

,,De ce nu vorbești cu tatăl tău?”

„Regina era mereu bucuroasă să vorbească cu Harry, dar când a cerut bani, ea a spus: De ce nu vorbești cu tatăl tău? Harry i-a spus atunci bunicii sale că Charles nu-i mai preia apelurile”, a explicat aceeași sursă din Casa Regală a Marii Britanie.

De asemenea, Prințul William și alte rude din Familia Regală a Marii Britanii au încetat să mai vorbească cu Harry când au aflat despre contractul în privința cărții lui de memorii care a îngrijorat pe toată lumea.

Amintim că Netflix a lansat recent al doilea trailer al producției controversate cu Ducii de Sussex în prim-plan. Fiul cel mic al Regelui Charles a decis să critice astfel monarhia și să spună adevărul despre moartea mamei sale.

Primul trailer al seriei mult așteptate a fost interpretat ca un atac al prințului Harry la adresa fratelui său, William. Întreg documentarul va fi difuzat în mai multe episoade în care Casa Regală este în centrul atenției.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
"Aşa ai un ban în plus în buzunar. Îţi scoţi chiar şi de două ori banii" | Investiţia care devine tot mai profitabilă pentru români
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro