Cupluri de zodii care nu fac casă bună împreună. Relația lor este sortită eșecului

Cupluri de zodii care nu fac casă bună împreună. Relația lor este sortită eșecului
Cupluri de zodii care nu fac casa buna impreuna. Relatia lor este sortita esecului

Atunci când ne îndrăgostim există anumite ocazii în care realizăm că nu suntem compatibili cu partenerul de viață, iar oricât de mult ne-am strădui să facem relația să funcționeze, aceasta se va termina, la un moment dat. Ce cupluri de zodii nu vor putea fi fericite împreună, niciodată.

Ce cupluri de zodii nu se vor potrivi niciodată

Femeia Balanță și bărbatul Vărsător

Chiar dacă dragostea dintre ei este una intensă, puternică și plină de pasiune, nativul Vărsător o va face să sufere mult pe biata Balanță.

Amândoi sunt semne zodiacale de aer și, deși în teorie ar trebui să se potrivească de minune, fiind două persoane diametral opuse, femeia Balanță și bărbatul Vărsător au destule probleme în cuplu.

Femeia Balanță este caldă, extrovertită și blândă, dar inima bărbatului Vărsător nu poate fi înduplecată atât de ușor. Acești nativi fug de responsabilități și preferă libertinajul.

Femeia Taur și bărbatul Leu

Aceste două semne sunt extrem de asemănătoare, acesta fiind principalul motiv pentru care o relație de lungă durată nu va rezista mai mult de câteva luni între cei doi nativi. Femeia Taur adoră luxul, banii, opulența. Vrea să fie o prioritate în viața partenerului ei de viață, lucru pe care bărbatul Leu nu i-l poate oferi.

Reprezentantul semnului de foc cel mai temperamental din horoscopul european vrea să fie mereu în centrul atenției, iar orgoliul său nu poate fi măsurat. Bărbatul Leu este pasional și înflăcărat, iar într-o ceartă dintre cei doi, nici el, nici femeia Taur nu vor ceda.

Femeia Gemeni și bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară este unul dintre cei mai mari cuceritori ai zodiacului. Șarmant, galant și ușor parșiv, nativul acestei zodii de pământ știe cum să curteze o femeie, cucerind-o cu doar câteva vorbe frumoase.

Cu toate acestea, natura sa flirtuoasă îl ține departe de responsabilitatea unei relații stabile, ceea ce caută toate femeile din Gemeni. Reprezentantele acestei zodii de aer sunt familiste convinse și nu vor accepta să aibă o idilă cu un Don Juan.

Femeia Rac și bărbatul Berbec

Nu e nicio surpriză că aceste două semne zodiacale nu se potrivesc. Apa stinge Focul, iar acesta este și cazul relației dintre femeia Rac și bărbatul Berbec.

Femeile din zodia Rac sunt liniștite, calme și vor să fie mereu în pace și armonie cu toată lumea. Spre deosebire de nativul Berbec, care este orgolios, coleric și mereu pus pe ceartă. Acești bărbați vor ca totul să iasă doar ca ei, iar femeia Rac va renunța la această relație foarte repede, deoarece i se va părea prea mult efort de depus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI