Cuplul de la Asia Express 2021 care vrea un copil după ce au terminat filmările. Avem primele lor declarații EXCLUSIV

Cuplul de la Asia Express 2021 care vrea un copil după ce au terminat filmările. Avem primele lor declarații EXCLUSIV
Ce cuplu de la Asia Express are planuri mari. O nouă sarcină în showbiz?

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza se iubesc de nouă ani, iar de trei ani sunt căsătoriți. Actrița a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro că, după venirea de la “Asia Express”,  atât ea cât și partenerul său de viață își doresc să își mărească familia cu încă un membru.

Surpriză imensă! Ce cuplu de la Asia Express își dorește un copil

Finii lui Mihai Bobonete s-au întors acasă din aventura vieții lor, ‘Asia Express’, competiție ce pare să le fi dechis noi orizonturi.

Contactată de reporterii Impact.ro, soția lui Cosmin Natanticu, Eliza, ne-a mărturisit că experiența de pe Drumul Împăraților a fost una pe care atât ea cât și soțul său nu o să o uite prea curând.

Ba mai mult, de când s-au întors acasă, proiectele pe plan profesional merg mai bine, iar pe plan personal, cei doi soți și-au propus să devină părinți.

“Noi ne dorim un copilaș de ceva timp, însă nu este după cum ne dorim noi, ci după cum vrea Dumnezeu. După ce am ajuns acasă din ne-am reapucat din nou de proiecte.

Ne dorim acum să facem un show online care să se numească . Lucrăm acum la el, sperăm să aibă succesul pe care îl vrem noi doi pentru că punem suflet în tot ce facem acolo.

Plus că în perioada următoare trebuie să lansez și o piesă și tot așa. Cosmin a început și el cu show-urile de stand-up comedy pentru că a avut o pauză.

După cum știm cu toții a fost o perioadă destul de grea, în domeniul artistic, din cauza pandemiei. Ușor, ușor, începe însă să fie bine și pe plan profesional.”, ne-a declarat, în exclusivitate, Eliza.

Emoții înainte de ‘Asia Express’

Înainte de a porni alături de soțul său pe Drumul Împăraților, în aventura vieții lor, Eliza declara reporterilor de la Impact.ro că este conștientă de faptul că este un show dur unde este nevoită să de descurce doar cu un dolar pe zi.

„Având în vedere situația actuală cu COVID-19, avem amândoi puține emoții, în rest nu, chiar suntem bine. Sunt sigură că totul o să fie bine.

Nu știu cât de pregătită sunt să mănânc vietăți, dar mă antrenez mental pentru acest lucru.

Oricum, am un stomac destul de sensibil și o să văd cum mă descurc, dar asta pentru mine nu este o problemă majoră, cum o să se descurce și restul colegilor mei mă voi descurca și eu.”, dezvăluia aceasta.

Ce se întâmplă în emisiune, de fapt

Totodată, aceasta vorbea și despre presiunea din competiție, explicând și cum se desfășoară certurile dintre ea și soțul său.

„Până acum nu am avut niciodată o astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie.

Chiar dacă uneori apar și presiunile, în acele momente mai dificile, sunt sigură că o să mă înțeleg cu soțul meu. La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou.

O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă.”, a spus, la vremea respectivă, Eliza.

Care sunt echipele din concurs în noul sezon

Misiunile de pe Drumul Împăraților îi pun la încercare pe cei nouă competitori de la Asia Express.

Anul acesta, cursa i-a avut la start pe Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI