Cuplu surpriză în showbizul românesc. Diferența de vârstă e de 15 ani, dar a cucerit-o

de: Mariana Olteanu
06 06. 2023

Un nou cuplu face senzații în showbiz. Este vorba  despre fotbalistul Marius Constantin, care și-a făcut publică relația. Noua sa parteneră este cu 15 ani mai mică decât acesta.

Marius Constantin are o nouă iubită

Fotbalistul Marius Constantin de la FC Argeș se poate lăuda cu noi realizări pe plan personal. De curând, acesta a ales să-și facă publică relația. Fotbalistul este împreună cu o artistă care este cu 15 ani mai tânără decât el. Este vorba despre Miruna Lazea, care are vârsta de 23 de ani și este cunoscută ca fiind „Perla Banatului”.

Artista a postat mai multe poze cu noul său iubit. Acestea au fost stârnit un val de reacții și de aprecieri. Descrierea pe care aceasta a ales-o i-a pus pe gânduri pe fanii acesteia. Aceastea a scris „Aveam nevoie de cineva care să mă apere”. În rubrica de comentarii și-au făcut loc cometarii atât de pozitive cât și negative.

„Fizic nu vă potriviți deloc, ești prea drăguță pentru el, dar na… gusturile nu se discută. Poate are alte calități! Important e să te facă fericită”, a scris una dintre urmăritoarele Mirunei pe contul acesteia de Instagram,

Răspunsul cântăreței nu a întârziat să apară. Aceasta a precizat că:

„Apreciez sinceritatea, complimentul și modul de a spune. Prefer să rămân cu frumusețea interioară o viață”.

Pe lângă realizările pe plan personal, Miruna Lazea se poate lăuda și cu cele pe plan profesional. Recent, aceasta a lansat alături de Simina Stanciu, melodia „Fotbalist de meserie”. Clipul piesei a fost filmat pe la baza de pregătire a celor de la FC Argeș.

Marius Constantin, sezon prost cu FC Argeș

Însă, iubitul acesteia, Marius Constantin nu este la fel de norocos. FC Argeș, echipa la care acesta joacă a pierdut un meci important, pe data de 20 martie. Totodată, fotbalistul a bifat 23 de apariții pentru gruparea piteșteană în acest sezon.

De-a lungul timpului, acesta a făcut parte din mai multe echipe. Fundașul a jucat pentru FC Brașov, Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, JS Sunin, Viitorul, Gaz Metan și CS Universitatea Craiova.

Înainte de a-și găsi liniștea în brațele artistei, Marius Constantin a fost căsătorit. Timp de 10 ani, fundașul a fost căsătorit cu Kinga, o femeie mai mare decât eu cu 10 ani. Cei doi au împreună o fetiță . Însă, de-a lungul timpului, cei doi și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru altul și au decis să pună capăt relației. Imediat după despărțire, Marius Constantin a fost transferat la FC Argeș.