Cum vrea Gigi Becali să dea lovitura în Europa League. Ultimul transfer făcut de patronul FCSB

Autor: Claudiu Surmei - 12:23, 17 aug. 2019
Gigi Becali l-a transferat pe Adi Popa la FCSB. Vrea să atace grupele Europa League

Gigi Becali vrea cu orice preț să ajungă cu FCSB în grupele Europa League și verifică zi de zi piața transferurilor în căutare de jucători. Omul de afaceri a confirmat transferul lui Adi Popa la FCSB. Mijlocașul de 31 de ani a semnat cu gruparea bucureșteană pe un sezon și va juca sub formă de împrumut de la Reading.

Gigi Becali l-a adus pe Adi Popa la FCSB. Vrea să atace grupele Europa League

Patronul FCSB nu concepe să nu treacă de Vitoria Guimaraes în play-off-ul Europa League și caută în continuare opțiuni pentru lot. După victoria din deplasarea de la Mlada Boleslav, Becali a anunțat că va transfera un juctor pe care suporterii îl știu deja. Sâmbătă, finanțatorul a dat marea veste: Adi Popa a fost transferat la FCSB și a semnat pe un sezon cu formația bucureșteană. Se pare că mijlocașul va fi folosit mai mult în campionat, pentru a lăsa tinerii să se afirme în Europa League.

„Da, ne-am înțeles, urmează să vină. Va juca omul care câștigă meciul. Va juca ăla mai bun. În grupele Europa League trebuie să îi plasăm pe cei tineri, dar în campionat va juca cine merită cel mai mult, Man poate să stea pe bancă, de ce să nu stea”, a declarat Gigi Becali.

Adi Popa
Adi Popa

Adi Popa a mai jucat la FCSB între 2012 și 2017. Mijlocașul a prins 210 meciuri în care a marcat 25 de goluri și a dat 46 de pase de gol. Popa a fost deja prezentat oficial la FCSB și abia așteaptă să joace din nou în România.

„Îmi plac provocările, e o provocare foarte interesantă. E o conjunctură în momentul acesta locul din clasament, că nu e un secret că sunt foarte mulţi accidentaţi, meciurile din Europa, s-au menajat jucători şi mai mulţi factori adunaţi au dus pentru moment în situaţia asta. Dar eu am încredere că în scurt timp se va remedia”, a spus Adi Popa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI