Cum ți se poate fura mașina în doar 60 de secunde. Tehnica preferată de hoți VIDEO

Cum ți se poate fura mașina în doar 60 de secunde. Tehnica preferată de hoți VIDEO
Tehnica prin care mașina îți poate fi furată în 60 de secunde.

Toți șoferii trebuie să fie foarte atenți! Mașinile pot fi furate în doar 60 de secunde. Poate pentru unii este greu de crezut, dar un astfel de eveniment s-a întâmplat deja unor conducători auto care regretă că nu au fost mai atenți. Un lăcătuș din Australia a demonstrat cât este de ușor să deschizi mașina în doar un minut. El s-a folosit de câteva date disponibile pentru a putea intra într-un Hyundai. Specialistul a reușit cu ușurință să intre în posesia lui și să îl pornească. Iată cum a făcut asta!

Tehnica specială a hoților: cum ți se poate fura mașina în 60 de secunde?

Mulți conducători auto au trecut prin astfel de clipe negre în care s-au trezit fără bunul personal. Mașinile pot fi acum chiar mai rapid furate.

Un lăcătuș din Australia a demonstrat că poate intra în posesia unui vehicul care nu îi aparține în doar 60 de secunde. Mai exact, el s-a folosit de câteva date disponibile public pentru a intra într-un Hyundai.

Acesta a reușit să îl și pornească la scurt timp. Cei mai mulți șoferi au grija cheii și țin să o protejeze sau să nu o uite pe undeva ori să nu o expună hoților. Hoții pot intercepta și copia mai apoi semnalul pe care îl emite cheia.

Aceasta nici nu trebuie ținută pe masă în timp ce te afli într-un local sau aproape de intrarea în locuință. Cei mai pricepuți în astfel de ilegalități preiau datele cheii, fac o copie pe care mașina să o recunoască și mai apoi totul devine din ce în ce mai simplu.

Cum reușesc hoții să facă asta?

Un video demonstrativ a reușit să îi șocheze pe conducătorii auto. Hoții se pot folosi de un decodor care poate să intercepteze semnalul cheii. De asemenea, ei pot să găsească tot ceea ce au nevoie pe internet.

În mediul online se află informații cu datele necesare pentru a putea crea o copie a unei chei de mașină. Un lăcătuș experimentat a prezentat o bază de date disponibilă online și accesibilă tuturor.

Ea conține informații pentru crearea unei chei pentru orice marcă de bolid. Află că pentru Hyundai ai nevoie doar de seria de șasiu.

Dacă hoții reușesc să facă rost de ea, pot descărca acele coduri puse la dispoziție pe site și pot face astfel o cheie funcțională pe care să o folosească rapid. De aici mai rămâne doar un pas până la comiterea infracțiunii. Ai mai jos un video care te va lăsa fără cuvinte dacă ești șofer.