Cum tai rapid un tort fără să folosești cuțitul. Sigur o să încerci acest truc

Cum tai rapid un tort fără să folosești cuțitul. Sigur o să încerci acest truc
Cum tai rapid un tort fără să folosești cuțitul.

Vrei să știi cum să tai și să împarți tortul fără să te folosești ustensilele de bază? Ei bine, un clip care a devenit viral pe Tik Tok arăta un truc pe care sigur o să îl încerci și tu. Desigur, îți va mai trebui doar o linguriță, pentru a degusta delicioasa prăjitură! Iată cum tai rapid un tort fără să folosești cuțitul!

Cum tai rapid un tort fără să folosești cuțitul

Tuturor ne plac sărbătorile, mai ales momentul în care la masă ajunge cel mai dulce lucru: tortul aniversar.

Însă oricât de așteptat acest moment, se întâmplă adesea ca nimeni să nu dorească să taie și să împartă tortul, poate pentru că este percepția aceea că prăjitura arată mult prea bine pentru a fi tăiată și mai este și acea senzație că nu poți să tai porții de aceeași dimensiune și să le împarți apoi tuturor celor prezenți la masă.

Dar vei vedea cum se poate tăia și livra o prăjitură fără a folosi ustensilele de bază: cuțitul și acea spatulă mare. Trucul te va ajuta, cu siguranță, fie că te afli în situația in care nu ai un cuțit mare sau potrivit pentru tort sau o spatulă pentru a servi prăjitura pe farfurie… sau pur și simplu vrei să îi surprinzi pe cei care te însoțesc la sărbătoare.

Trucul a devenit viral și pe Tik Tok. În acest videoclip se poate vedea că se propune tăierea tortului aniversar cu ajutorul unui pahar de vin. Ideea este că paharul respectiv este și recipientul în care se mănâncă porția de tort, fiind necesară doar o lingură, deci fără cuțite, lopeți de servire sau farfurii. Vei încerca și tu acest truc?

Cum tai mai ușor tartele și prăjiturile mai ușor

Trucuri pentru a tăia dulcele mai ușor nu vizează doar torturile, ci și alte prăjituri sau tarte. Astfel, pentru a nu risca să le strici forma cu lama cuțitului, poți recurge la alte metode de a le tăia.

Spre exemplu, se taie 40-50 cm de ață dentară, se țin capetele bine între degete și se trece ața dentară prin tartă, prăjitură, tort sau orice alt preparat. Blatul de tort se poate tăia transversal, iar tartele se pot felia la fel ca pizza.

Poți folosi și tu trucul cu ață dentară, dacă ți-e teamă că tăietura clasică cu cuțitul ți-ar putea strica forma preparatelor.