Cum speră Aurel Pădureanu să se umple de bani după moartea Corneliei Catanga. Ce plan a pus la cale

Cum speră Aurel Pădureanu să se umple de bani după moartea Corneliei Catanga. Ce plan a pus la cale
Cum spera Aurel Padureanu sa se umple de bani dupa moartea Corneliei Catanga

Au trecut patru luni de când Cornelia Catanga a murit, iar Aurel Pădureanu a rămas singur, fără dragostea vieții sale, femeia alături de care și-a petrecut jumătate din viață. Lăutarul trece prin momente cumplite de când regina muzicii lăutărești din România s-a prăpădit, ducând o existență plină de lipsuri.

Prin ce chin trece Aurel Pădureanu de când a murit artista Cornelia Catanga

Regina muzicii lăutărești Cornelia Catanga a murit la sfârșitul lunii martie 2021, iar de atunci Aurel Pădureanu este distrus de durere.

Problemele de natură financiară l-au demoralizat, iar văduvul regretatei artiste mărturisește că trăiește de pe o zi pe alta, făcând numeroase sacrificii pentru a rămâne pe linia de plutire.

Cu disperare și tristețe în glas, Aurel Pădureanu recunoaște că apelează, destul de des, la bunăvoința persoanelor din jurul său pentru un mic ajutor.

De când s-a mutat în casa de la Buzoieni, văduvul Corneliei Catanga mărturisește că a întâmpinat destule dificultăți. Partenerul regretatei cântărețe are probleme cu lumina. Pădureanu a rămas fără curent electric de mai multe ori, din cauza cărui fapt i s-au stricat alimentele din frigider.

„Absolut, în permanență. Ieri s-a oprit la 23.00 până la 04.00 dimineața. Astăzi la fel. Au dat drumul la curent dimineață și s-a oprit iar. Mi se strică aparatele. Se strică frigiderele, televizoarele. Nu se poate! Sunt cu plata la zi, am plătit tot, asta se întâmplă în tot blocul, nu numai la mine.”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Ce plan are Aurel Pădureanu de a face bani, după moartea Corneliei Catanga

Pentru că luptă din greu pentru a-i oferi fiului său Alexandru o viață lipsită de griji și neajunsuri, Aurel Pădureanu plănuiește să organizeze un festival în onoarea Corneliei Catanga.

Celebrul lăutar se gândește că oamenii care au apreciat-o pe regretata regină a muzicii lăutărești ar plăti o sumă considerabilă pe bilet pentru a-i cinsti memoria fostei sale soții.

„Am pierdut casa la bancă, stau cu chirie, nu m-a ajutat nimeni, absolut nimeni. Asta este, stau cu chirie și mă mut dintr-o casă în alta. Mai merg la cântări, dar multe s-au amânat pentru la anul. (…) Lupt să fiu sănătos, ca să-mi ajut familia și să fiu alături de Alexandru.

Asta a fost și dorința Corneliei, nu ar fi vrut să ne vadă pe noi distruși. Dorința mea supremă este să organizez un festival, Cornelia Catanga, pentru că atâta lume care trenbuia să vină la moartea ei, să vină la acest spectacol. Cu bilete, ca să pot să stau civilizat și să-mi duc bătrânețea liniștit.”, a completat Aurel Pădureanu, la același post de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI