30 sept. 2020 | 17:26

Cum și-a cucerit Nicușor Dan soția. Mirabela a dat tot din casă!

Știri generale
Cum și-a cucerit Nicușor Dan soția. Mirabela a dat tot din casă!
Cum și-a cucerit Nicușor Dan soția. Mirabela a dat tot din casă!

Imediat după câștigarea alegerilor la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, alături de soția sa, pe nume, Mirabela, a făcut mărturisiri despre viața personală, în fața camerelor de luat vederi. Alături de ei a fost și Aheea, fiica cuplului.

Cum și-a cucerit Nicușor Dan soția

Întrebată fiind cum a fost cucerită de Nicușor Dan, Mirabela a răspuns că prin dans, Nicușor Dan fiind, deci, un bun dansator. În ce privește numele neobișnuit al fiicei lor, Aheea, cei doi părinți au spus că este un nume inventat de ei, după care au aflat că acesta este și numele unui oraș din Grecia.

”Este o poveste lungă .. Nu este foarte lungă, dar cum spune Aheea, și nouă ne place foarte mult, tati nu s-a mulțumit cu niciun nume. Niciun nume nu era potrivit pentru mine. Și atunci a căutat unul special, și acesta este Aheea.”

Nicușor Dan: ”Un nume pe care l-am inventat noi, vorbind între noi, și după aceea ne-am dat seama că este numele unei provincii din Grecia, care vine de la ahei, strămoșii grecilor.”, a declarat Mirabela Dan pentru stirileprotv.ro.

Întrebat și dacă numele cu origini grecești are legătură și cu matematica, deoarece din Grecia vine și matematica, Nicușor Dan spune că este numai o coincidență.

”Nu ne-am gândit la asta. Am căutat un nume, în momentul ăla, care să sune frumos și ăsta ni s-a părut cel mai spectaculos pe care l-am găsit împreună. Aveam o listă.”

Care sunt două lucruri bune și două rele după victoria lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Mirabela Dan a spus și care sunt cele 2 lucruri bune, în opinia sa, care decurg din faptul că Nicușor Dan a fost ales primar general al Bucureștiului, dar și două aspecte negative.

”Două lucruri pozitive? A dovedit și altora că este un învingător, pentru că pentru mine era deja. Și al doilea.. Cred că Bucureștiul merită mai mult și, acum, datorită bucureștenilor, avem o șansă. Și două lucruri negative? O să ne fie dor de serile pe care le petreceam împreună. O să mai petrecem cu siguranță, dar îmi vine greu să cred că vor fi tot la fel de numeroase ca până acum, cel puțin în viitorul foarte apropiat. Cel de al doilea, cred că faptul că, era persoană publică și înainte, dar acum este și mai cunoscut. Asta, oarecum, pe mine personal mă pune așa într-un con de … adică nu mă mai simt la fel de confortabil. Destul de stânjenită.”, a declarat Mirabela Dan.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro